Dijana Hrkalović ima dokaze koji mogu da sruše Aelksandra Vučića i čitavu Vladu !

 

Dijana Hrkalović ima dokaze koji mogu da sruše Aelksandra Vučića i čitavu Vladu !

 Dijana Hrkalović,  bivša državna sekretarka MUP-a, za koju se  sumnja da  je  učestvovala  u  aferi "prisluškivanje"  je pre dva dana policiji predala  šokantne  dokaze koji  određene osobe povezuju sa raznim  kriminalnim grupama.

 U javnosti se već govorilo o tome da Dijana Hrkalović poseduje gomilu dokaza i da će ih obelodaniti ukoliko bude uhapšena ili joj se nešto bude desilo i kako vreme odmiče stiče se utisak da je to zaista tačno i da joj niko ništa ne može. 

 Za sada se još uvek ne zna na koga se odnose ti dokazi koje je ona predala, a veoma je čudno da o tome nisu izvestili ni režimski mediji, koji su obično veoma glasni kada su ovakve vesti u pitanju.

 Sasvim je sigurno da je ona ima i neke dokaze i protiv samog Aleksadnar Vučića i vrha SNS-a i upravo je to razlog zbog koga ona i dalje nije uhapšena.

 Najverovatnije da ni sam vrh SNS-a ne zna sa kakvim sve dokazima raspolaže Dijana Hrkalović i koliko bi ih koštalo da narede njeno hapšenje. 

 Sem toga postavlja se pitanje i koliko dokaza policija ima protiv nje, jer za sada nisu predočeni neki bitni dokazi, a Dijana Hrkalović se još uvek na saslušanja poziva samo u svojstvu građanina. 

 Jedino je jasno da se u samom SNS-u vodi neki rat i da za sada obe strane samo ispipavaju jedna drugu, ali taj rat bi uskoro mogao da se razbukti i tada bi građani Srbije sasvim sigurno bili šokirani dokazima o brojnim kriminalnim aferama u samom vrhu Srpske napredne stranke. 

Постави коментар

0 Коментари