Vučić i Mali obećali svim punoletnim građanim po 100 eura ,sada promenili ploču !


 Iako su predsednik Aleksandar Vučić i ministar Siniša Mali , na sva zvona najavljivali da će svakom punoletnom građaninu od 11. Maja biti isplaćena pomoć u iznosu od 100 eura, sada su promenili priču i kako stvari stoje , moraćete da zovete telefonom i da tražite tih 100 eura.

 Ministar finansija Siniša Mali rekao je da će sutra na posebnoj sednici Vlade biti doneta uredba, po kojoj će svakom penzioneru i svakom građaninu koji je korisnik socijalne pomoći biti uplaćena suma od 100 eura. 

 Što se tiče ostalih punoletnih građana, oni će morati da se izjasne da li žele tih 100 eura ili ih ne žele. 

 Ministar je rekao da će svima biti omogućeno da se telefonom prijave , da li žele novac ili ne i to iz razloga , jer su on i predsednik Vučić, ranijih dana čuli da mnogi ne žele tu pomoć.  

 Ministar Siniša Mali nije tačno objasnio od koga ili na kojem mestu je to čuo, ali mi predpostavljamo da su u pitanju društvene mreže. 

 Mnogi su ovu najavu ministra Siniše Malog da će građani morati da zovu telefonom i da traže novac povezali sa izborima i kupovinom glasova, ali se mi nadamo da su to samo zli jezici i da to nije istina. 

Постави коментар

6 Коментари

  1. Kad ih ti budes napravila i odgajila tad ces moći glave skidam za decu .

    ОдговориИзбриши
  2. Sramota dajte bre ljudi ovoj bedi tih 100 evra bar struju da plate

    ОдговориИзбриши
  3. Одговори
    1. O smetonosnim, koje proizvodi Bil Gejts radi smanjivanja populacije u svetu.

      Избриши
  4. Sto ne daje te svakom gradjanu po 1000evra kad se vec hvali te da ima te puno para u kasi.I ovih 30.000 din sto ste davali za radnike minimalac uzeli firme a radnik nista od toga nije dobio.Sramota

    ОдговориИзбриши