Da li je Nebojša Stefanović Mariniki Tepić dao dokaze protiv Vučića ili su to samo nagađanja sa društvenih mreža ?

 

Da li je Nebojša Stefanović Mariniki Tepić dao dokaze protiv Vučića ili su to samo nagađanja sa društvenih mreža ?

Potpresednica SSP Marinika Tepić je juče objavila dokaze koji dokazuju da je Vučić lagao oko afere "prisluškivanje" ali i povezanost njega i njegovog brata Andreja Vučića sa kriminalcima, nakon njenog govora društvene mreže su se upalile, a glavna tema je bila odakle Mariniki policijska dokumenta ?

 Nagađanja ili ne, ali na društvenim mrežama se juče pojavila vest, da su dokazi koje je juče obelodanila Marinika Tepić stigli ni manje ni više nego ministra  Nebojše Stefanovića, koji je konačno rešio da više neće da ćuti Aleksandru Vučiću i da mu pokaže zube. 

 Kako se priča, Stefanović je rešio da ako on padne, sa sobom povuče i Aleksandra Vučića ali i čitavu Srpsku Naprednu Stranku. 

 Da li je ova vest tačna i da li poverljivi podaci koji optužuju Vučića zaista dolaze od Nebojše Stefanovića ne možemo znati, ali ono što se sigurno zna i što je svima jasno kao dan, jeste to da između Neboše Stefanovića i Aleksandra Vučića bukti rat koji se sve više rasplamsava.

 S obzirom da je Marinika Tepić najavila uskoro i nove dokaze protiv Aleksandra Vučića, jasno je da ovde nije kraj, a ova ogromna afera bi lako mogla da dovede do raspada Srpske Napredne Stranke.

 Koliko je sve ovo juče pogodilo i uzdrmalo Aleksandra Vučića govori i to da se on građanima obratio u živom programu iz Abu Dabia i to nakon ponoći. U odbranu su skočile i uvek dežurne jurišnice SNS-a Biljana Pilja i Sandra Božić koje su svog šefa pokušale da zaštite napadom na Mariniku Tepić. 

 Biljana Pilja i Sandra Božić su u jednom trenutku totalno izgubile kontrolu, pa su počele da pričaju laži i izmišljotine, tako su Mariniku Tepić u svom bezumnom spletkaroškom-spin pohodu optužile da je bila direktan saradnik i član bande Velje Nevolje. 

Постави коментар

0 Коментари