Vakcinacija obavezna ili slede paprene kazne i oduzimanje dece


 Struka je ovih dana rekla svoje, vakcinacije će biti obavezne u protivinom će slediti oštre kazne protiv onih koji odbiju da vakcinišu decu.

 Na društvenim mrežama ovih dana vodi se žestoka rasprava oko vakcinacije dece. Struka i država su rekli svoje , vakcinacije će biti obavezna , a ukoliko odbijete da vakcinišete dete prvo idu novčane kazne ,a kasnije i mera oduzimanja dece.

 Centri za socijalni rad se već uveliko spermaju da krenu sa primenom najtežih mera prema roditeljima koji se budu oglušili o obaveznoj vakcinaciji. 
 Kao prva kaznena mera ipak će ići samo novčana kazna i naredba suda da se izvrši vakcinacija, ako se roditelji ogluše i ne ispoštuju ni naredbu suda, sledi još veća novčana kazna i nova naredba. 

 Ukoliko se roditelji i po drugi put ogluše o naredbu suda , sud tada naređuje centru za socijalni rad da vam oduzmu decu, a vama mogu odrediti i nekoliko meseci zatvora , ako niste platili predhodne kazne. 

 Kada centar za socijalni rad oduzme decu od vas , oni ih vakcinišu, a nakon toga ih raspoređuju u hraniteljske porodice ili domove za nezbrinutu decu. 

 Mnogi građani su bili veoma besni zbog ovakvih izjava "struke" i vlade , pa su se mogle čuti teške reči gde građani kažu da struka nije srtuka, već "patrijska struka" u službi režima. 

Постави коментар

57 Коментари

  1. Nek dodju... iznece ih sa nogama napred

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Браво! Вакциноизвршитељ Госн.Шефе неће доћи ..Њега су донели!

      Избриши
  2. A da li ste razmisljali da neki roditelj nece skinuti nekom glavu??? Moja je stvar dal cu vakcinisati dete ili ne.... Prvo primenite zakon o lopovluku drzavnih sluzbenika i institucija ... A pre toga vratite decu samohranim majkam,a koje je taj centar oduzeo jer ,,majka"nije imala dovoljno novca da ga izdrzava i dajte joj pomoc umseto hraniteljskoj porodici novac= staz... Umesto sto takozvane migrante izdrzavate narodnim novcem I kakav je to tamo rat gde muskarci beze a zene i deca ostaju???

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bez tvog pristanka nemaju pravo da vakcinišu ni tebe ni tvoje dete. Piše u Ustavu Republike Srbije, Član 25: ,,Физички и психички интегритет је неповредив.
      Нико не може бити изложен мучењу, нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавању, нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка.''

      Избриши
    2. Само нека пробају насилну вакцинацију - па ће их ђаво све однети бестрага!

      Избриши
    3. Tako je! Kome bre oni prete? Decu da oduzimate? Narod treba da se digne na vreme a ne da čeka da dođe red na njega.

      Избриши
  3. Ne znam zašto se ''struka'' toliko igra sa strpljenjem naroda. Postoji crvena linija i ovo je definitivno ta linija. U narodu već ključa, a ovo će biti inicijalna kapisla.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da vec je pocela sinoc ..GOTOVI STE GMIZAVCI...I VI I SOROS I GEJTS I PEDERI LEZBEJKE IZ TZV.VLADE NA CELU SA GMAXOM VUCICEM

      Избриши
  4. Nemaju apsolutno nikakvo pravo da uvedu obavezne vakcine! Član 25. Ustava Republike Srbije jasno kaže: ,,Физички и психички интегритет је неповредив.
    Нико не може бити изложен мучењу, нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавању, нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка.''

    Stoga, od obavezne vakcinacije nema NIŠTA!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisu imali ni do sada pa su kaznama i prisilom terali roditelje da vakcjnišu decu da MMR vakcinom, ovde treba jedna dobra revolucija i sve koji su bili na vlasti od 1990 do danas pohapsiti i pošteno ih osuditi i povešati.

      Избриши
  5. Treba istraziti ko je napisao ovaj umobolni clanak? I ko je od struke na kraju dao ovu izjavu i kada? Darija Kisic?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Liči mi na opoziciju ,lopove koji su bili na vlasti, i sad gledaju da lazno optuze struku !!

      Избриши
    2. naravno da je opozicija ovo namestila.
      jako podmuklo.
      dakle napraviti tako da se misli da je vlada tako odlučila a onda vlada ne može da kaže da ovo nije tačno jer oni jesu za obaveznu vakcinaciju ali ne da odu ovako daleko a kako bi to onda sročili "obavezna je ali ako nećete onda ćemo vas samo novčano kazniti, nećemo vam oduzimati decu i nećete ići u zatvor" pa ovako niko neće da vakciniše decu a državi jeste cilj da se vakcinišu deca.. baš je pat pozicija.
      urnišu vlast ovakvih izjavama.

      Избриши
  6. Mamu im poremecenu jebem, ovi se ne razlikuju nimalo od one bolesne pedofile u americi. Ljudi, ovo je priprema ali budite sigurni da ce ove stvari raditi ako ne stanemo na put ovom lancu trgovine decom!

    ОдговориИзбриши
  7. Ako se nastavi ovim putim, biće mnogo krvi, jer ko dira u decu, stradaće odreda i služba i struka i vlast!

    ОдговориИзбриши
  8. Људи шта вам је, па ово већ траје у реалности неко дуже време!!Од доласка СНСа на власт!Они су увели закон о обавезној вакцинацији.Све раде увелико,пријављују родитеље судовима, родитељи плаћају казне, прети се центром за соц рад с тим што центар за социјални рад НЕМА ама баш никакве могућности да по основу не вакцинисања одузме децу, али се својски труде да уведу и то!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I kod nas na vlasti su satanisti, od našeg novca su plaćali onu poremećenu Marinu Abranović da drži nekakvu bolesnu izložbu, decu oduzimaju od roditelja i predaju ih na usvajanje pedofilima u inostranstvu, vreme je narode!!!

      Избриши
  9. Ovi žele da padne krv. Ne dirajte nam decu, da ne predjete crvenu liniju!

    ОдговориИзбриши
  10. Na koju vakcinaciju misle?! Protiv dečijih bolesti koja je sad obavezna po zakonu(u moje vreme nije bila i bili smo ok) ili ptotiv gripa, korone itd?! Jer vakcinacija protiv gripa je dobrovoljna tj ko želi jer se tako oseća zaštićen(ja ne želim i osećala bi se ugroženo) može i treba da se vakciniše. Moja porodica i ja sigurno nećemo.

    ОдговориИзбриши
  11. Jos jednom podsecanje, da se ne zaboravi:
    “… Pretpostavljam da priličan broj ljudi ne pamti proglašenje vanrednog stanja u Srbiji, zbog pandemije respiratornog korona virusa tipa AH1N1, u novembru 2009. godine. Tada je, taj isti gospodin, Predrag Kon, predsednik tadašnje Radne grupe za borbu protiv pandemije izjavio da će broj obolelih u Srbiji biti veći od dva i po miliona i da je, zbog toga, potrebno vakcinisati celokupno srpsko stanovništvo lekom Tamiflu. Predložio je nabavku SEDAM i PO miliona doza tadašnjem Ministarstvu zdravlja. Naručena su 3 miliona, a avansno plaćeno 850.000 doza. Na osnovu preporuka sadašnjeg epidemiologa Branislava Tiodorovića, a tadašnjeg predsednika tenderske komisije za nabavku vakcina, kupljene su, naravno, skuplje vakcine švajcarske firme Novartis, umesto jeftinije doze, takođe švajcarske firme Glakso Smit Klajn. Umesto 3 miliona građana , vakcinisano je svega 149.882 ljudi., a ostalo je uništeno i bačeno. Umesto dva i po miliona teško zaraženih, hospitalizovan je svega 6021 pacijent. Umrlo je 137 ljudi. Od toga više od pola na respiratorima. Vakcina, koju su tražili i odobrili za uvoz veliki stručnjaci, gospoda Kon i Tiodorović, pri tome je bila zdravstveno veoma opasna i nedovoljno ispitana, naročito dečja, lažna split vakcina, zabranjena u većini zemalja koje zaista brinu o svojim građanima. Tu dečju vakcinu su takođe odobrila oba navedena gospodina. Od 16 tada vakcinisanih trudnica tom vakcinom 11 ih je rodilo decu sa znacima autizma. Ovo su činjenice koje lako mogu da se provere. Potpuno ista ekipa danas iznosi iste šarlatanske zaključke, prognoze i naredbe, radeći isključivo za interese velikih korporacija. Ko je sve tu još umešan, pretpostavljam da već znate i sami. Opasne su igre u pitanju, vrti se veliki novac, nema tu mnogo brige za slabije i zato… Čuvajte se…”

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. kot vedno.. in tudi pri nas v Sloveniji .. 'tzv. ''stroka'' - korumpirana v službi farmacijskih lobijev .. politiki pa isto ... farmacija bogato nagrajuje poslušne politike ... genocid proti narodu in itdaha domovine .. zrelo za mednarodno kazensko sodišče v Haag-u

      Избриши
  12. Kakve su ovo gluposti. Zbog odbijanja vakcinacije izriče se prekršajna sankcija a i to je protivustavno. Nema ništa od oduzimanja dece...

    ОдговориИзбриши
  13. Ma popuse mi ga i struka.
    i svi u kompletu..Neka dodju govna,pa cemo da vidimo!

    ОдговориИзбриши
  14. Upravo... Meni blizak član porodice je tada jedva izvukao živu glavu posle primanja vakcine, to nam je samo bila potvrda da se radi o teškoj prevari i manipulaciji, kao i sad... Samo sad osim zarade svi imaju i još po neku zadnju nameru... Ovo je nažalost na svetskom nivou ali se nadam se će biti dovoljno ovom narodu da se trgne i makar se na mikro planu reši ove gamadi na vlasti... Nečuveno je koliko nas smatraju imbecilima. Nečuveno.

    ОдговориИзбриши
  15. bagra prodana,da vidim ko ce mi decu dirnuti

    ОдговориИзбриши
  16. Neka ova plavusanka prvo vakcinise njene prijatelje iz Rotari kluba. A sto se "treanja" da vakcinisem decu tice ko hoce neka proba JA NE!!!!

    ОдговориИзбриши
  17. Zasto se polemise oko necega sto je normalno?Ne razumem.Kako ste obavezni kao rositelji da deci obezbedite hranu,odecu,skolovanje,tako ste duzni da ih zastitite od najgorih mogucih bolesti.Ako ste sposobni da obezbedite deci skolovanje u kucnim uslovima,nemojte ih vakcinisati.Ne vakcinisno dete ne moze u kolektiv.Malo vam je pandemija i epidemija.Da li znate od kojih se bolesti vakcinisu deca uopste?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
    2. http://zivimzasrbiju.com/%d0%b4%d1%80-%d1%98%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%be%d1%98%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b0-%d1%87%d0%bb%d0%b0%d0%bd-%d0%b0%d1%81%d0%be%d1%86/?fbclid=IwAR0w94TOEp8UzfI5_m1gOGwqc7KimLm8AUHpiFLr1Pxupo0o11Lj4Xu6_dM

      Избриши
    3. Ako je tvoje dete vakcinisano a moje ne a idu u isti kolektiv nikako moje ne moze biti opasnost za tvoje jel je vakcinisano jelte .....ili sta .pricate nebuloze

      Избриши
  18. Prvo ovu kucku vesati na terazijama pa sve ostale izdajnike naroda,nemaju pojma sta im se sprema...

    ОдговориИзбриши
  19. Oni ce promeniti Ustav i opet ce biti odradjeno sve po zakonu . Tesko je boriti se protiv sistema. Ja imam problem sa centrom za socijalni rad , procitala sam zakon i pise da deca pripadaju državi a nadležni organ ti daje pravo da vršiš roditeljsku dužnost. Ulaze u kucu kad hoce kad se bunim oni kazu " Mi cemo da ulazimo kad kod hocemo to je kuca našega štićenika". Kad sam to čula zamišljala sam kako ih bacam kroz terasu. Magistar sam političkih nauka dobro situirana al zbog razmirica sa muzem trpimo sad svi sto puta veci teror. Tako da to se vakcinama ako rese da urade oni su vec pokriveni zakonom jer su deca zakonski njihova a ne nasa. Do ro procitajte zakon ja sam ostala u šoku!!Nisam znala za to i ko je odobrio takav zakon zar se narod nista ne pita?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ustav je jaci od zakona a da bi se promenio ustav treba mnogo.....po ustavu nemaju pravo da terorisu roditelje zbog vakcine. Clan 25

      Избриши
  20. Болно племе. Се надевам дека ќе горат во пеколот.

    ОдговориИзбриши
  21. Da li je ovim idiotima na vlasti poznato da ljudi , SRBI , pa i Siptari UBIJAJU ZA MNOGO MANJE SITNICE NEGO STO JE OTIMANJE DETETA !!!???

    ОдговориИзбриши
  22. cuj ti ovo, oni javno pricaju o izvrsenju cistog kriminala, kao prvo, i novcana kazna za tako nesto je kriminal sam po sebi a pogotovo oduzimanje dijece od potpuno zdravih roditelja i bez ikakvih kriminalnih optuzbi je opet kriminal sam po sebi, koja to drzava ili vlast moze uciniti svome narodu a da nisu sotonska govna. ljudi ustajte na noge, nedajte svoju djecu zlocinima za koje zakon nepostoji, to su masovne ubice i masovne lazovicine isto tako manipulatori i profiteri. jesu oni svoju dijecu cijepili i dali ce dati cijepiti svoju dijecu i obitelj? to je veliko pitanje, vec ste svi vidjeli koje su posljedice nove vakcine, i koja budala bi dala svoje dijete nakon tih izjava i potvrda o cjepivu (vakcini). to su igraci bez osobnih dusa, to su sotonine sluge, njegova vojska, to su slice i najveci kriminalci ovoga svijeta. pa vi njima dajte svoje dijete.

    ОдговориИзбриши
  23. Po zakonu deca pripadaju drzavi , a nadlezni organ roditeljima daje pravo starateljstva , ako ne postupate po naredjenjima ili "preporukama " oni ce jednostavno po kratkom postupku doći po svog štićenika , i čak tražiti da predate račune u banci i papire od imovine jer oni preuzimaju brigu o detetu, nas ce da proglase nepodobnim roditeljem . Preizimaju brigu o detetu ne na racun drzave vec na konto vaše imovine i zarade. To sam ja doživela.

    ОдговориИзбриши
  24. Moze, uzmite ih, ionako su trenutno u jajima, uzmite mi decu sa obe ruke!

    ОдговориИзбриши
  25. Sto pre to uradite , pre ce vam biti kraj! 😂
    Sami sebi birate sudbinu, Mi majke ,očevi govorim u ime srpskih porodica poznati smo po tome da za decu ubijamo!!! Ne moze šaka montruma koja nas trenutno predvodi biti jača od mase normalnih. Kao sto cu ja za bilo koje dete da stanem u zastitu tako ce i oni za moje. A onda cete te videti pravi Ustanak , necete imati gde da se sakrijete , videcete masakr . Pa nismo mi nacija pederčića i lezbejki , koju hocete da nametnete, do sada smo ignotrrisali jer ste bolesni i pustali jer ste slabiji a sada cete videti gde vam je mesto. Jaoooo kako cemo vas nalupati jedva cekam !!!!

    ОдговориИзбриши
  26. Kakva vakcina kad ne znaju ni sta lece ni sa cim da lece. A kad obogalje decu sa tim svojim zajebancijama onda drzava pere ruke pa decu lecimo SMS-om

    ОдговориИзбриши
  27. Kome ti da oduzima decu da se jos vise zaraze od toga vakciniši ti svoju decu i niko nema pravo da uzima svoju decu ni sud ni opština. Sve gore i gora vremena dolaze treba bežati preko bolji uslovi bolje dve

    ОдговориИзбриши
  28. Kada bi npr.u krajnjem slucaju osudili, prvo bi pala glava toj osobi iz centra za socijalno, koja je naredila izuzimanje deteta, a onda sudiji, a onda i policajcima koji bi se usudili da to sprovedu u delo. Toliko

    ОдговориИзбриши
  29. Oduzimanje deca je kazna za dece, a ne za roditelje! To je kriminalno, jer ostavlja ogromne traume u psiho maloletnih deca. To je protiv svakog ljudskog prava i kompletno protiv Božjih pravila. Porodica je ipak jedna celina i svetina. Svako dete ima pravo na mirno detinjstvo s roditeljima, vaksinisano ili ne.

    ОдговориИзбриши
  30. prekoračili ste crvenu liniju trpljenja i sledi odmazda , sns bagro

    ОдговориИзбриши
  31. Брига њих за вакцинисање! Важне су високе казне а и на отетом детету се лепо зарађује. Ако већ не могу да зараде од вакцине нашли су друге начине!

    ОдговориИзбриши
  32. Изнори прођоше, а чини ми се, пре ће сви ,,одлетети" но владу саставити. Сваком стрпљењу дође крај.

    ОдговориИзбриши
  33. Kome ćeš ti dete da oduzimaš...zato što neda da ga zarazite nekakvom jebenom vakcinom...jesi li ga ti rodila jebem te u glavu zločinačku ?!

    ОдговориИзбриши