PROPALI PREGOVORI: NAROD NEMA DRUGOG IZBORA IZLAZI NA ULICE PO PRAVDU (VIDEO)

 

PROPALI PREGOVORI: NAROD NEMA DRUGOG IZBORA IZLAZI NA ULICE PO PRAVDU

  Vlada Srbije nije prihvatila predloge "Udruženja radnika na internetu" i umesto obustavljanja starih poreskih dugova predložila je samo umanjenje kamate.

 Sastanak nije trajao ni pola sata, a protekao je u razmiricama i napadima od strane predstavnika Vlade Srbije. A premijerka Srbije Ana Brnabić je poručila svima onima, koji ne misle da plate porez, za unazad pet godina, da slobodno mogu da se sele iz Srbije. 





 ULICA JEDINO REŠENJE:

 Predsednik Udruženja radnika na internetu Milan Pogačar  je na pitanje novinara, kakav je dalji plan, rekao da ne želi da otkriva planove, ali je jasno pomenuo ulicu, a Vladi Srbije i režimu je poručio da će dobro zapamtiti ovu 2021 godinu.

 On je rekao da će Udruženje radnika na internetu na ulicu pozvati ne samo frilensere, već i sve one koji nisu zadovoljni bilo čime. 

 Milan Pogačar je najavio i druge vidove borbe protiv režima, ali nije rekao šta to tačno znači, ali ako se setimo njegove nedavne izjave da će radnici na internetu obarati sajtove državnih institucija, možemo naslutiti. 



Постави коментар

0 Коментари