Vučić pre 6 meseci tvrdio da navijači bliski Velji Nevolji nisu kriminalci već navijači i da nemaju krivična dela (VIDEO)

 

Vučić pre 6 meseci tvrdio da navijači bliski Velji Nevolji nisu kriminalci već navijči i da nemaju krivična dela

 Danas je policija izvršila hapšenje Velje Nevolje i još 16 njegovih saradnika, koji su činili opasnu kriminalnu grupu koja se bavila ubistvima, otmicama i dilovanjem droge.

 Danas je i sam predsednik Srbija Aelksandar Vučić potvrdio da su se uhapšeni bavili najtežim krivičnim delima, ali vas podsećamo da pre šest meseci predsednik nije tako govorio.

 Kada je novinarka "Krika" pre šest meseci snimila Vučićevog sina Danila kako sedi sa Aleksandrem Vidojevićem, bliskim prijateljem Velje Nevolje, tada je Vučić u javnosti tvrdio: "da ta deca nisu nikakvi kriminalci, već navijači"

 Vučić je tada rekao da je Aleksandar Vidojević jedan mlad i divan momak, koji nikada nije osuđivan ni za šta, sem za tuče. 


 Aleksandar Vidojević je zajedno sa Veljom Nevoljom učestvovao u demoliranju beton hale u Beogradu, a u Srpskoj policiji je označen kao blizak saradnik "kavačkog klana"

  Vidojević je tokom previranja na južnoj tribini postao blizak sa Aleksandrom Stankovićem i Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja koji je vođa kriminalne grupe koja je danas uhapšena. 

 Sada se postavlja pitanje kako je moguće da su ovi ljudi pre samo 6 meseci bili dobra deca i navijači, a sada su postali opasna kriminalna organizacija ?

 Takođe Vas podsećamo da predsednik Srbije nije jedini koji se pre šest meseci bavio ovom temom, već je to radila i premijerka Srbije Ana Brnabić, ali i drugi visoki funkcioneri SNS-a.


 

Постави коментар

0 Коментари