Kreće nezakonita naplata poreza radnicima na internetu "izvršitelji ko zapete puške čekaju da krenu u otimačinu"

 

Kreće nezakonita naplata poreza radnicima na internetu "izvršitelji ko zapete puške čekaju da krenu u otimačinu"

 Pregovori između Vlade Srbije i Udruženja radnika na internetu su propali jer Vlada nije prihvatila nijedan zahtev ovog udruženja, a ponudila im je jedino otpis kamate.

 Da stvar bude još i gora premijerka Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali su na bahat i diktatorski način poručili da svi koji nemaju novac da plate porez (reket), mogu da se sele iz Srbije. 

 Ani Brnabić i Siniši Malom je više nego jasno da su radnici na internetu mladi, obrazovani ljudi, koji nisu glasači naprednjačkog režima, pa nas stoga ne čudi ova njihova bahata i bezobrazna izjava u kojoj nezadovoljnim građanima predlažu da se odsele iz Srbije.

 Podsećamo Vas da država radnicima na internetu, želi da otme 80% zarade koju su ostvarili za poslednjih pet godina. U svim demokratskim i noramalnim državama ovakav porez se kreće oko 10%, a premijeri tih država ne smeju ni da pomisle da građanima predlože da se sele iz zemlje.


DRŽAVNA KASA PRAZNA:

 Iako se predsednik Aleksandar Vučić svakodnevno hvali kako smo "najbolji u Evropi" i kako smo "ekonomski tigar" svima je jasno da su to samo lovačke priče za malu decu od 5 godine.

 Pravo stanje stvari je takvo, da je naprednjačka vlast, državu Srbiju zadužila sa čak 27.000.000.000 eura

 S obzirom da su naprednjaci već potrošili ovaj novac, a državna kasa je prazna, nekom iz vlasti je palo na pamet da kasu napune tako što će novac oteti od radnika koji rade na internetu, a koji ionako nisu njihovi glasači. 


NAROD IZLAZI NA ULICE:

 Predsednik Udruženja radnika na internetu Miran Pogačar se javnosti obratio juče nakon izlaska iz Vlade Srbije i tom prilikom je rekao da su pregovori propali jer je Vlada odbila sve zahteve ovog udruženja. 

 Miran Pogačar je najavio izlazak na ulice i druge vrste borbe protiv bahatog režima, ali nije hteo da otkriva o kakvim se to vrstama borbi radi. 

 Miran je rekao da će na ulice izaći ne samo radnici na internetu, već i svi drugi građani koji su nezadovoljni trenutnim stanjem u zemlji. On je najavio da će na ulice izvesti pola Srbije, a ovu njegovu izjavu treba shvatiti ozbiljno, s obzirom da je ovo udruženje nedavno na temperaturi -20 ispred Narodne skupštine izvelo više od 20.000 ljudi.

 


Постави коментар

0 Коментари