Dijana Hrkalović neovlašćeno prisluškivala celu opoziciju, ali to za vlast nije problem

 


 Strasti oko afere "prisluškivanje" se polako smiruju, a kako tvrdi naš dobro obavešteni izvor, vlast celu aferu želi da gurne pod tepih i da je zataška, jer bi se daljim ispitivanjem došlo do informacija koje bi totalno diskreditovale naprednjački režim.

 Svima je jasno da je Dijana Hrkalović na mesto državne sekretarke MUP-a dovedena da bi neovlašćeno prisluškivala opoziciju i protivnike režima, ali njena uska povezanost sa kriminalnim krugovovima je dovela do toga da počne da radi dvosmerno i za naprednjački režim i za kriminalce. 

 Neovlašćeno prisluškivanje opozicije se uopšte ne dovodi u pitanje, jer ako je Dijana Hrkalović imala tu moć da policiji naredi da prisluškuje predsednika države, onda je jasno da joj je neovlašćeno prisluškivanje opozicije i bilo koga drugog bilo mačiji kašalj.

 Hrkalovićka je trebalo da bude kažnjena od strane režima za svoju neposlušnost, ali pošto bi istražnim organima uz priznanje da je neovlašćeno prisluškivala predsednika, priznala i da je neovlašćeno prisluškivala i lidere opozicije, vlast se preračunala i shvatila da bi od svega imali veću štetu nego korist.


VUČIĆ NE SME DA UHAPSI DIJANU HRKALOVIĆ:

 Nedavno je i Božo Prelević govorio o tome kako Aleksandar Vučić ne sme da uhapsi Dijanu Hrkalović jer ona zna mnoge stvari o njemu i te stvari bi isplivale u javnosti ukoliko bi se njoj nešto desilo. 

 Jedna od tih tajni je upravo ta, da je Dijana Hrkalović neovlašćeno prisluškivala lidere opozicije, jer je na to mesto upravo zbog toga i postavljena od strane naprednjačke vlasti. 

 

 

Постави коментар

0 Коментари