KAKAV KRALJ: Prodao im opanke za 70 eura - Kada je Vučić čuo cenu nije mu bilo dobro ! (VIDEO)

 


 Prilikom poslednje Bajdenove posete  Srbiji, desio se jedan događaj koji je u javnosti prošao nezapaženo i koji režimski mediji nisu toliko ispratili i  ne samo da ga nisu ispratili, već su pokušali i da ga prikriju, a radi se o situaciji kada je jedan Srbin - ulični prodavac, Vučiću i Bajdenu prodao opanke za 70 eura.

 Prilikom obilaska Skadarlije Bajden je sa Vučićem zastao pored jedne tezge na kojoj su se prodavali opanci. Čovek koji je prodavao srpske opanke očigledno nije bio oduševljen što su zastali baš na njegovoj tezgi, pa čak nije ni ustao da ih usluži. 

 Kada je bilo očigledno da Bajden planira da kupi opanke, jer je verovatno mislio da su to neke pokućne papuče... Vučić je pitao ko je prodavac. Srbin je nerado i mrzovoljno ustao kako bi ih uslužio, a evo kako je tekao taj razgovor:

Vučić: Ko prodaje? Zdravo domaćine. Ovo je potpredsjednik Amerike.

Bajden: Koliko koštaju?

Vučić: Koliko?

Prodavac: 70 evra. :) 

Vučić: koliko ?! 

Vučić: Ja plaćam.

Bajden: Ne, ne…

Vučić: Samo spakujte to za potpredsjednika.

 Očigledno je bilo da je Vučić bio zgranut kada mu je prodavac za opanke zatražio 70 eura, ali je nekako uspeo da se iskontroliše i prikrije svoju zaprepašćenost, a na videu ispod možete pogledati kako je sve to izgledalo. 



Постави коментар

0 Коментари