Svi misle da je Ljuba Zemunac bio heroj, ali prava istina je da je on najobičniji šljam od čoveka !

 



 Svi smo slušali priče o Ljubi Zemuncu u kojima se veliča njegova hrabrost i snaga, ali malo ljudi zna da Ljuba Zemunac nije bio nikakav heroj, već najobičniji šljam od čoveka, jer je više puta osuđivan za silovanje mladih devojaka.

 U jesen 1967 godine, Ljubomir Magaš, osuđen je za svoj najgori zločin. On je zajedno sa Radetom Ćaldovićem Ćentom i Zoranom Milosavljevićem Robijom silovao devetnaestogodišnju devojku.

 Oni su ovaj zločin izvršili na najsuroviji mogući način, tako što su na periferiji Beograda presreli nesrećnu devojku, išamarali je i pretukli, glavu su joj priklještili staklom na vratima automobila, a onda su je sva trojica više sati silovala.

 Kada su se sva tri ljudska šljama zasitila silovanjem mlade devojke, oni su nastavili da je šamaraju i da joj prete. Tukli su je skoro sat vremena i pretili joj da ako nekome kaže o silovanju, da će joj pobiti celu porodicu, a da će nju ostaviti za kraj.

 Ljuba Zemunac je za ovaj svirepi zločin osuđen na dve godine i osam meseci, koje je odležao u Sremskoj Mitrovici.

 Posle godinu dana, Ljubomir Magaš je ponovo osuđen za silovanje, ovoga puta kazna je bila četri godine robije, ali je on iz zatvora pušten nakon tri godine.

 Nije prošlo mnogo a Ljubomir Magaš se ponovo našao na osuđeničkoj klupi, tada mu se ponovo sudilo za krivično delo SILOVANJE i tada je u Titogradu osuđen na 5 godina zatvora zbog teškog silovanja.

 Bezobzira na priče u kojima se Ljubomir Magaš veliča kao veliki heroj i u kojima se on poredi sa Robin Hudom, ne sme se zaboraviti da je on tri puta osuđivan za najsramnije delo SILOVANJE i zbog toga on nikako ne sme biti predmet bilo kakvog pozitivnog konteksta, već se jasno mora reći da je on bio najobičniji šljam od čoveka.

Постави коментар

0 Коментари