UDARNO: Savez za Srbiju od EU traži vakcine za COVID-19, Pokret Dveri nije stavio svoj potpis


 Verovali ili ne, Savez za Srbiju koji je do pre nekoliko dana izlazio na proteste sa narodom, koji je između ostalog protestovao i protiv obavezne vakcinacije, od EU zatražio vakcine od COVIDA-19, za građane Srbije.

 Na zvaničnom sajtu SZS, postavljen je članak pod nazivom: "Udružena opozicija apeluje na evropsku komisiju da uključi Srbiju u nabavku vakcina". Oni traže od EU da Srbiji obezbedi vakcine od COVIDA-19, kako bi se sa tim vakcinama izvršila obavezna, tj. prisilna vakcinacija građana Srbije.

 Potpisnici ove peticije, koja je poslata EU, su sve stranke SZS, sem Narodnog Pokreta Dveri, čijeg potpisa nema na ovoj peticiji. Inače Dveri su poznate po tome što se protive obaveznoj vakcinaciji i nabavci vakcina iz inostranstva, tako da su oni ostali verni svojoj politici i nisu podržali ovaj projekat SZS.


 Na slici iznad, možete videti, sve političke partije i pokrete koje su stavile svoj potpis na peticiju koja je poslata EU.

 Po svemu sudeći politika SZS i SNS se po pitanju vakcina i nezavisnog Kosova ne razlikuje mnogo i jasno je da su im ciljevi isti: fotelja, vlast, obavezna vakcinacija, nezavisno Kosovo.  

 A kako stoje stvari, izgleda da su im i gazde iste, te ne čudi što ih je narod oterao sa poslednjih protesta i pokazao im da nisu dobro došli i da je to narodna priča.

Постави коментар

0 Коментари