Vučić da objasni: Srbija za samo mesec dana dobila 1.200.000 građana viška !




Pre samo mesec dana , kada je država Srbija isplaćivala građanima, jednokratnu novčanu pomoć, u Srbiji je bilo 5.500.000 miliona punoletnih građana, a samo mesec dana posle toga, pravo na glasanje ima 6.700.000 punoletnih građana, a radi se o istoj državi.

 Postavlja se logčno pitanje, kako je moguće da se za samo mesec dana, broj punoletnih građana uvećao za 1.200.000 ljudi. 

 Ova ogromna neslaganja su vidljiva, ako se uporede spiskovi RIK-a i Ministarstva finansija, koji se ne slažu za čak 1.200.000 ljudi. Za sada se ni nadležni iz RIK-a, a ni iz Ministarstva finansija, nisu oglašavali o ovome, a većina njih je odbila da komentariše ova neverovatna i skandalozna neslaganja. 

 Pošto je predsednik Aleksandar Vučić odličan sa brojkama i računicama, bilo bi dobro da građanima Srbije objasni, kako je moguće da se broj punoletnih građana Srbije, za samo mesec dana uvećao za čak 1.200.000. 



Постави коментар

1 Коментари

  1. Sta ovde ima nejasno, za glasanje se racunaju I ljudi Iz dijaspore koji imaju pravo da glasaju ali nemaju pravo da dobiju 100 eura.Znaci sto se ovoga tice nema lazi nema prevare .🥴

    ОдговориИзбриши