VIDEO: Verbalni duel novinarke Žakline Tatalović i premijerke Ane Brnabić


 Premijerka Ana Brnabić na konferenciji za novinare nije htela da odgovori na pitanja, novinarke Žakline Tatalović, u vezi druženja predsednikovog sina Danila Vučića, sa kriminalcima.

 Inače premijerka Ana Brnabić je na ovoj konferenciji bila vidno iznervirana i pokušavala je da spinuje i da Danila Vučića prikaže kao žrtvu, a da novinare koji su radili svoj posao proglasi za nasilnike koji maltretiraju Danila Vučića. 

 Ona je celo vreme uporno spinovala, kako neko maltretira Danila, a odbijala je da odgovori na pitanje, ko su kriminalci, koji su bili u društvu Danila Vučića i zbog čega se predsednikov sin druži sa njima. 



 ANKETA: IZBORI 2020 BOJKOT ILI IZBORI... GLASAJ ZA SVOJU OPCIJU I VIDI TRENUTNI REZULTAT.


Постави коментар

1 Коментари

  1. mi Srbi nismo sns partija već narod, a ova gospođa koju nazivaju premijerka a ja je nediživljavam tako jer je niko nije glasao da to postane osim vičića pa neka onjemu bude premijer, ona se svuda postavlja kao advokat sns i to vrlo temperamentno i ljutito štiti sns a najmanje se postavlja kao premijer i njeni odgovori novinarima nisu u svojstvu premiera već advokata sns, a to nije realno!

    ОдговориИзбриши