Nogo pozvao svu opoziciju: Izvedimo narod na Vidovdan i Vučić se ne vraća iz SAD


 Srđan Nogo se i dalje nalazi ispred Narodne skupštine , republike Srbije i tvrdi da se odatle neće skloniti sve dok i jedan čovek bude tu sa njim.

 Srđan Nogo tvrdi da su izbori neregularni i pokradeni i da na izborima nije izašlo ni 30% građana Srbije. On je u svom obraćanju pozvao sve lidere opozicije, da mu se pridruže ispred narodne skupštine i da zajedno izvedu narod na ulice. 

 Nogo se pita da li je moguće da će opozicija i dalje samo sedeti i držati neke konferencije po društvenim mrežama, umesto da svi zajedno izađu na ulice i povedu narod protiv diktatorskog režima.

 On je pozvao i sve građane da dođu ispred narodne skupštine i poručio im da ne gube veru , jer izbori koje je Vučić proglasio kao pobedničkim su namešteni. 

 Nogo je rekao da će se vreme prolepšati u narednih nekoliko dana i da tada očekuje okupljanje većeg broja naroda, a da bi Vidovdan mogao da bude dan , kada će se ispred skupštine okupiti kritična masa, koja bi srušila Vučića sa vlasti. 

 Sada ostaje da vidimo da li će opozicija Srbije prihvatiti poziv Srđana Noga , da se svi zajedno ujedine i da na Vidovdan izvedu narod na ulice ili će i dalje nastaviti sa pasivnom borbom protiv režima. 

Постави коментар

0 Коментари