Pogledajte skandaloznu izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić, nakon koje joj se svi smeju !


 U nedavnom gostovanju na televiziji Prva, premijerka Srbija Ana Brnabić je izrekla nešto skandalozno, zbog čega joj se smeje cela nacija, a Srbiju smatraju banana državom.

 Naime, premijerka Srbije Ana Brnabić je na društvenim mrežama prozvana, da je ona lični advokat Danila Vučića, predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Te prozivke na njen račun su usledile , nakon što je novina KRIK, obelodanila sliku Danila Vučića koji sedi sa kriminalcima, povezanim sa Kavačkim klanom. 

 Nakon toga su svi funkcioneri SNS-a počeli da se utrkuju, ko će pre da odbrani Danila i kaže koju lepu reč, a da sa druge strane popljuje opoziciju i bace SPIN kako je zapravo opozicija ta koja je kriminogena, a ne Vučićev sin Danilo. 

 Voditeljka je upitala premijerku, šta ona misli o tome, što je na društvenim mrežama nazivaju Danilovim advokatom i što joj građani Srbije zameraju, što umesto da se bavi važnim državnim pitanjima, ona se bavim onim što joj nije u opisu radnog mesta.



 Iako su svi normalni ljudi očekivali da će ona pokušati da negira i ospori ove tvrdnje, desilo se sasvim suprotno. Premijerka Srbije je potvrdila da je ona advokat Danila Vučića, a još je i dodala, da joj je to u opisu radnog mesta.  

 Nakon ove skandalozne izjave premijerke Srbije, na društvenim mrežama su građani počeli da je ismejavaju, a bilo je i onih koji su tvrdili da je Srbaija banana država u bukvalnom smislu, kada premijerka države može da izjavi ovakvu glupost.


Постави коментар

1 Коментари

  1. Zar njoj nije prestao mandat? Onda vise nije premijerka i nije nista pa eto mozda moze i da bude advokat.

    ОдговориИзбриши