NAJNOVIJA VEST: U Šapcu se ponavljaju izbori zbog brojnih nepravilnosti !


 Gradska izborna komisija za grad Šabac donela je odluku da se izbori u tom gradu ponove, nakon što su utvrđene brojne neregularnosti i nepravilnosti.

 Nakon brojnih pritužbi koje je dobila gradska izborna komisija u Šapcu, a bilo ih je čak 42, ona je bila prinuđena da donese odluku da se izbori u ovom gradu ponove. 

 Kap, koja je prelila čašu, bilo je brutalno falsifikovanje glasačkih listića i zaokruživanje Srpske napredne stranke na njima.  Nadležni državni organi koji bi trebalo da se bave ovakvim stvarima "policija" nisu se oglašavali povodom falsifikovanja glasačkih listića u tom gradu.

Prema pisanju "podrinskih novina" ubačeno je čak, nekoliko hiljada ovakvih listića. Kulminista ovog lista Hanibal Kovač, javno je upitao gradsku izbornu komisiju da li je izvršila ovakvu proveru listića i naveo je da je to veoma lako da se učini,  uvidom u džakove sa izbornim listićima, koji se nalaze u zgradi gradske uprave.  

 Gradska izborna komisija, je navela da je bilo određenih neregularnosti, te da će izbori na lokalnom nivou u Šapcu morati da budu ponovljeni. Ostaje pitanje da li su krivična dela koja su učinjena prijavljena policiji i da li će policija sprovesti istragu i pronaći odgovorne za izbornu krađu.

Постави коментар

0 Коментари