Stižu Kineske vakcine protiv Korone - svi će morati da se vakcinišu. a posebno deca !


 Kina će Srbiji poslati veliki broj novih vakcina protiv korona virusa, vakcinacija će biti obavezna i to posebno za decu.

 Nova kineska vakcina protiv korone je još uvek u testnoj fazi. Kina bi vakcinu trebalo da pusti u prodaju krajem godine, a Srbija će biti među prvim zemljama čiji će građani dobiti ovu vakcinu. 

 Po svemu sudeći vakcinacija protiv korone će biti obavezna , barem što se tiče dece. Kazne za roditelje koji odbiju da vakcinišu svoju decu će biti ogromne, a kao krajnja mera ,preduzimaće se oduzimanje deteta.

 Prilikom upisa u školu ili vrtić, biće obavezna potvrda o izvršenoj vakcinaciji. Što znači da nećete moći da upišete dete u školu ili vrtić, ukoliko ga niste vakcinisali. 

 Suđenja za nevakcinaciju dece će se odvijati ekspresnom brzinom, a biće zakazivana u roku od 15 dana nakon podnošenja tužbe. Svi državni organi biće u obavezi da podnesu tužbu protiv nesavesnih roditelja, što znači , da ukoliko vrtić ima saznanje da niste izvršili vakcinaciju deteta, biće obavezan da vam podnese tužbu.

 Policija će opominjati roditelje:

 U početnoj fazi  odbijanja vakcinacije, policija će u saradnji sa radnicima centra za socijalni rad, obaviti razgovor sa roditeljima i izdati im opomenu, kao i rok u kome će morati da vakcinišu decu.

 Nakon toga, policija će vas stalno obilaziti i proveravati da li ste izvršili vakcinaciju deteta. Ukoliko probijete rok koji vam je dat, sledi tužba i suđenje po kratkom postupku. Kazne će biti ogromne, a ako i posle toga odbijete da vakcinišete dete, kreće se sa postupkom oduzimanja deteta i njegovo davanje u hraniteljsku porodicu.

 Koliko je država odlučna da se obračuna sa onima koji se protive vakcinaciji dece, govori i to da neki od poslanika predlažu , da se uvede i krivično delo , ugožavanje zdravlja deteta, po kome bi roditelji mogli da idu u zatvor.


Постави коментар

0 Коментари