Srđan Nogo 20 Juna okuplja čitavu Srbiju u Beogradu i organizuje direktne demokratkse izbore !


 Srđan Nogo je pozvao ceo Srpski narod, koji više ne želi da trpi nepravdu ovog režima, da dođe u Beograd 20. Juna. na prve direktne i domekratske izbore u Srbiji.

 Tog dana neće biti podele između naroda. Narod se neće deliti na fašiste, komuniste, demokrate, socijaliste, crvene ili plave, tog dana narod će nastupiti jedinstveno i složno, samo sa jedini ciljem. A taj cilj je smena diktatorskog režima i postavljanje narodne tehničke vlade , ova vlada će raditi sve dok se ne steknu uslovi za održavanje poštenih i demokratskih izbora.

  Važno je napomenuti da će ova tehnička vlada raditi bez naknade. Dakle to će biti ljudi, koji imaju želju i volju da pomognu svojoj zemlji i radiće bez nadoknade i bilo kakvih primanja. 

 Tokom trajanja ove tehničke vlade , zaustaviće se vraćanje svih spoljnih dugova i bilo kakvih pregovora, posebno pregovora oko statusa Kosova i Metohije. Dakle budžet će se neprestano puniti za vreme trajanja tehničke vlade i isplaćivaće se redovno penzije i druga primanja građanima.  

 Tehnička vlada će doneti nove zakone koji se tiču bavljenja politikom. Tako da će od sada svaki političar morati da potpiše i da garantuje pred zakonom, ali i svojom celokupnom imovinom da će ispuniti sve ono što bude ponudio u svom predizbornom političkom programu. 

 U krivičnom zakoniku biće dodato delo, "obmana glasača" tako da će svaki političar odgovarati krivično ,ukoliko u predizbornoj kampanji bude obećao jedno, a posle izbora uradi drugo.

 Ovu izjavu će morati da potpišu i Sudije, tužioci, gradonačelnici, ministri, komandiri policijskih stanica, direktori javnih preduzeća i mnogi drugi funkcioneri. Dakle nakon usvajanja ovog zakona, u Srbiji će biti iskorenjen kriminal , korupcija i bilo koje druge vrste zloupotrebe.

 Nakon 20. Juna Srbija će postati slobodna demokratska zemlja , bez korupcije i kriminala u kojoj će se poštovati zakoni i ustav Srbije.

Постави коментар

0 Коментари