MILOGORCI: SVE SMRDE PROTERATI IZ CRNE GORE U NJIHOVU SMRDIJU !


 Crnogorska država javno je podržala srbo-mrziteljsku kampanju, koja se ovih dana vodi po društvenim mrežama, ali i po crnogorskim medijima.

 Mržnja milogoraca je otišla toliko daleko da se čak javno poziva na ubistva, klanje i progon građana Crne Gore, koji su Srpske nacionalnosti. 

 Nekada su šiptari i ustaše bili najveći srbo-mrzitelji na Balkanu, ali sada milogorci definitivno zauzimaju prvo mesto. 

 Nedavno su crnogorski vojini i policijski oficiri, razoružali i poslali kućama sve profesionalne vojnike i policajce koji imaju srpsku nacionalnost. Očigledno je da se crnogorska vlada priprema za nekakav oružani sukob sa građanim srpske nacionalnostičim je preduzela ovakve korake.


 Takođe su šokantne pretnje milogoraca, da će uništiti Srpsku pravoslavnu crkvu , a da će vernicima biti zabranjeno da se mole i izjašnjavaju kao pravoslavci. 

 Oni poručuju Srbiji da će oni to uraditi, a ako se Srbija bude umešala i napala Crnu Goru, osetiće snagu crnogorske armije, NATO pakta i crnogorskih saveznika, Hrvata, Bošnjaka i Albanaca. 

 Milogorci otvoreno pozivaju, da se svi građani srpske nacionalnosti isteraju iz svih javnih ustanova, škola , bolnica, mup-a, vojske i drugih ustanova. 

 Kako milogorci kažu u javnim ustanovama Crne Gore , nema mesta za "smrde" (pogrdni naziv za Srbe). Neka idu u "Smrdiju" pa neka tamo smrde, ovde kod nas nisu dobro došli.

Постави коментар

0 Коментари