Naprednjaci vrše brutalan pritisak na Srpsko tužilaštvo i pravosuđe !


 Vladajuća Srpska napredna stranka trenutno vrši do neviđeni pritisak na javno tužilaštvo i pravosuđe u Srbiji, tako što žele da ih na silu nateraju da što više hapse građane koji su opoziciono opredeljeni i koji ne podržavaju režim Aleksandra Vučića.

 Stranka SNS-a , koja je na  vlasti i koja kontroliše sve medije i sve institucije u Srbiji je ušla u štrajk glađu , jer nisu zadovoljni nedavnim hapšenjem 15 građana , pristalica opozicije, koji su protestovali ispred narodne skupštine pre nekolio dana. 

 Oni od tužilaštva zahtevaju da više i masovnije hapsi građane koji nisu zadovoljni njihovom politikom i načinom na koji vladaju Srbijom i svakoga ko se na bilo koji način usprotivi protiv sprovođenja njihove politike. 

 Poslanici SNS-a Aleksandar Martinović i Sandra Božić tvrde da su svi koji ne podržavaju Aleksandra Vučića i njegovu politiku, "fašisti" i da ih tužilaštvo treba više hapsiti nego do sada.

 Inače SNS je jedina politička partija na svetu, koja je stupila u štrajk glađu , a da se pritom nalazi i ima apsolutnu vlast i kontrolu nad svim državnim institucijama i svim medijima.

 Očigledno je da naprednjaci žele da na ovaj način utiču na rad pravosuđa i tužilaštva i da ih primoraju da postupaju po njihovim željama, tako što će maksimalno kažnjavati i pojačati represiju nad građanima Srbije, koji ih ne podržavaju.

Постави коментар

0 Коментари