Naprednjaci stupili u štrajk glađu zato jer ih narod ugnjetava i remeti u sprovođenju diktature !


 Nakon što se narodni poslanik Boško Obradović danas obratio javnosti i rekao da stupa u štrajk glađu dok vlada ne odloži izbore, naprednjaci su i sami stupili u štrajk glađu, protiv građana Srbije i protiv opozicije koja im ne dozvoljava da na miru sprovode svoju diktaturu i krše ustav Srbije.

 Predsednik poslaničkog kluba SNS-a  Aleksandar Martinović i Sandra Božić , rekli su kako policija nije reagovala na jučerašnje proteste opozicije i nije pohapsila narod i protestante i da oni zbog toga stupaju u štrajk glađu sami protiv sebe.

 Kada ih je novinarka N1 podsetila da su juče uhapšena 15 građanina Srbije koji su protestovali protiv diktatorske vlasti, oni su konstatovali da to nije dovoljno i da policija treba još više da hapsi i zatvara građane Srbije, tj. svakoga ko se ne slaže sa diktatorskom politikom Aleksandra Vučića.

 Očigledno je da SNS vređa inteligenciju svog sopstvenog naroda, jer ni u jednoj normalnoj državi se nije desilo da stranka koja ima apsolutnu vlast i koja kontroliše sve medije i sve institucije stupi u štrajk glađu. 

Mi ih pozivamo da iz protesta prema sebi svi podnesu neopozive ostavke , zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučičem , jer ako su poslanici vladajuće stranke u štrajku ko onda vodi državu ? 

Постави коментар

3 Коментари

  1. Banda nazadnjacka,lopovska.Zato sto u zivotu postoji pravda gorecete u paklu a pre toga trunucete u Zatvori.Koprcate se da ostanete zato sto ste pokrali boga oca.

    ОдговориИзбриши
  2. Toma Nikolic daje casove iz "Kako se drzi strajk gladju do konacne pobede."

    ОдговориИзбриши
  3. Bolje bi bilo da gospodin Martinovic,objasni narodu,koliko on plata prima dok mnoge porodice u Srbiji.gladuju.A ne da poziva partisko,korumpirano tuzilastvo.

    ОдговориИзбриши