Bolesna SNS vlast dovela svoje simpatizere da vređaju Boška Obradovića koji štrajkuje glađu - pretili i psovali decu !


 Vladajuća SNS stranka je juče pribegla očajničkim merama, kada je organizovala i autobusima dovozila svoje pristalice kako bi pretili i vređali narodnog poslanika Boška Obradovića koji mirno i dostojanstveno štrajkuje glađu protiv diktatorskog i nenomralnog režima.
 Opštinski odbri SNS-a su svoje simpatizere pozivali SMS porukama da se oko 17:00h okupe ispred narodne skupštine i da vređaju poslanika Boška Obradovića, koji dostojanstveno štrajkuje glađu protiv nenormalnog režima koji vlada Srbijom.

 U jednom momentu razularena i divljačka masa, predvođena liderima Srpske napredne stranke, počela je da psuje i vređa porodicu Boška Obradovića, njegovoj deci su tada upućene najstrašnije pretnje i uvrede. Odgovor narodnog poslanika Boška Obradovića ovoj nenormalnoj i divljačkoj masi je oduševio sve građane Srbije, koji su zbog toga rešili da izađu i da mu pruže podršku i da ne dozvole podivljalim simpatizerima SNS-a da ga vređaju. 


 On im je odgovorio na taj način, što je pred ovim bezbožnicima hrabro stao, sa visoko podignutom zastavom Republike Srbije.
 Kada je očajni režim Aleksandra Vučića video da se okuplja narod kako bi pružili podršku Bošku Obradoviću, oni su izveli veliki broj žandarmerije, jer su se uplašili da će doći do sukoba između građana Srbije. Kada su videli da je broj građana koji podržava Boška Obradovića svakim trenutkom sve veći i da policija neće moći da kontroliše građane, onda se desio najveći blam u istoriji Srpske politike. 

 Naciji se obratio uplašeni Aleksandar Vučić , koji je u svom govoru izrekao jednu sramnu i bezočnu laž. On je rekao , da SNS nema ništa sa "spontano" okupljenim građanima, koje je valjda na okupljanje pozvala nekakva "inicijativa mladih". A tada ih je zamolio da se raziđu i gle čuda "nekordinisana" razularena, divljačka masa iz inicijative mladih se "spontano razišla" i otišla u svoje autobuse. 


Постави коментар

0 Коментари