Komunalna policija će hapsiti sve one koji u gradskom prevozu uđu bez maski i rukavica !


 Od Ponedeljka je pušten gradski i međugradski prevoz, ali su vlastodršci zapretili da će građani morati da poštuju mere koje je donela vlada Republike Srbije ili će biti surovo kažnjeni.

 U svakom autobusu će imati po dvojica "redara" koji će određivati ko će gde da sedne i ko može da uđe, a ko ne.

 Pa tako, ako se budete oglušili o naredbu redara , oni će pozvati komunalnu miliciju, koja će biti zadužena da rešava sva nezakonita dešavanja u gradskom i međugradskom prevozu. 

 Komunalna milicija će privoditi građane koji prekrše ove mere i pisaće im drakonske kazne, zato su oni upozorili građane da poštuju sve mere koje su državni organi doneli, kako bi izbegli kažnjavanje, ali i hapšenje. 



Постави коментар

2 Коментари

  1. Hahaha...Pa naravno! Mora se imati model za hapsenja i kazne. Sezona kaznjavanja za prekrsavanje pol. casa, je istekla. Zato je osmisljen "update"....Da kaznjavanje nikad ne prestane, da se narod drzi pod kontrolom.

    ОдговориИзбриши
  2. Sta samo prete neka obezbede maske I sta vec je potrebno,pa gradjani placaju taj prevoz I to nenermalno skupo na bedne plate.Sta su gradjani budale pa nece hteti prvo sebe da zastite?Hocete da opravdate tolike plate tim komunalcima koje dajete iz budzeta.Mi ih placamo oni rade za gradjane jednom to shvatite!

    ОдговориИзбриши