Aleksandar Vučić i režimsko smeće PINK svojim besmislenim lažima vređaju inteligenciju građana !



 Aleksandar Vučić, njegova SNS i režimska televizija PINK u narodu poznatija i kao "fabrika laži" već danima lažu čitavu Srbiju kako su lideri opozicije navodno pretili Vučićevoj deci, iako svi normalni građani znaju da je ovo bolesna laž i izmišljotina bolesnog režima, oni nastavljaju da vređaju inteligenciju građana Srbije.

 Pokušaj da se sa nekakvim lažnim twitter postovima, lažnim profilima i lažnom kampanjom, optuže lideri opozicije za navodno vređanje Vučićeve dece, je jeftin trik koji mogu da smisle samo, bolesnici Željko Mitrović i Dragan J Vučićević.

 Još je skandaloznija izjava predsednika Srbije, da iza bakljadi i divljanju po krovovima stoje nekakva "inicijativa mladih" koji nemaju nikakve veze sa SNS-om. Pa da li vi gospodine predsedniče mislite da su građani Srbije budale i da li imate imalo pristojnosti kada ste se usudili da tako bezočno lažete ?



 Nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak mercedesa rođenog kuma Nebojše Stefanovića, koji je lično učestvovao u napadu na decu lidera opozicije Dragana Đilasa, Nebojša Stefanović se odmah pridružio ovoj prljavoj kampanji laži i na televiziji PINK optuživao lidere opozicije, umesto da se izjasni zašto je policija stavljena u službu Srpske napredne stranke i zbog čega ne hapsi izgrednike koji divljaju po gradovima Srbije.

 I pored svih dokaza koji su isplivali na svetlost dana, da iza huliganskih ispada stoje poslanici SNS-a i članovi i simpatizeri ove stranke, Aleksandar Vučić i Pink "fabrika laži" nastavljaju sa svojom bezočnom i prljavom kampanjom. 

 Oni takođe optužuju portal KRIK da je sina Aleksandra Vučića lažno i bez dokaza optužio da se druži sa kriminalcima, iako na portalu KRIK-a postoje slike koje to i dokazuju. Sa druge strane, PINK televizija svakodnevno optužuje lidere opozicije da su odgovorni za napade sa društvenih mreža, pisanja raznih portala i svake druge reakcije protiv naprednjačkog režima i sve to rade bez i jednog jedinog dokaza, šireći lažne vesti i praveći građane Srbije budalama.

Постави коментар

0 Коментари