Diktatorski režim počeo sa nasilinim izbacivanjem narodnih poslanika opozicije iz skupštine !


 Diktatorski režim Srpske napredne stranke je sve medije u Srbiji stavio pod svoju kontrolu kako bi ugušio glas opozicije i svih onih koji ne misle isto kao oni. I pored toga što su preuzeli sve državne medije i što ne dozvoljavaju da se čuje drugačije mišljenje osim njihovog, oni su danas počeli da koriste i metodu, nasilnog izbacivanja opozicionih narodnih poslanika iz skupštine Srbije, kako bi im onemogućili da govore i da ih građani Srbije čuju i vide.

Svi svetski mediji izveštavaju o nasilnom izbacivanju narodnog poslanika Boška Obradovića iz narodne skupštine Srbije.

 Svi svetski mediji su kao važnu preneli vest, o delovanju diktatorskog režima u Srbiji i njegovom gušenju demokratije, gažnju ljudskih prava i uskraćivanju prava na govor narodnim poslanicima, koje je izabrao narod Srbije da ih predstavlja u narodnoj Skupštini.



 Srbija je sada i zvanično u svetu označena kao nedemokratska država u kojoj su prava i sloboda građana uroženi. Srbija je svrstana u grupu diktatorskih zemalja sa Kinom i Severnom Korejom. 

 Posle ovih dešavanja, demokratski izbori ne mogu da postoje i ne mogu da se održe u Srbiji, iz jednostavnog razloga, jer u Srbiji demokratije i nema, već je zavedena diktatura i strahovlada Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića.

Постави коментар

1 Коментари