SNS batinaši ispred skupštine vređali lidere opozicije sa namerom da izazovu incident !


 Danas se prilikom obraćanja opzicije medijima, ispred narodne skupštine, dogodio neviđeni i sraman incident , kada su batinaši Srpske napredne stranke pokušali da izazovu incident i isprovociraju lidere opozicije odvratnim uvredama i psovkama.

 Podsećamo vas da je danas Srpska opozicija ispred skupštine imala konferenciju za štampu u kojoj je demantovala predsednika Srbije Aleksandra Vučića i PINK televiziju, da će učestvovati na predstojećoj sednici i predstojećim lažnim izborima.  

 Očigledno da se ovo iznenadno obraćanje nije svidelo liderima SNS-a , pa su kao po starom oprobanom običaju, poslali svoje pristalice, koji za 1000 dinara pristaju da psuju i vređaju narodne poslanike za vreme obraćanja medijima, a sve sa namerom kako bi na konferenciji došlo do incidenta. 

 Ipak, lideri opozicije nisu naseli na zverko i divljačko ponašanje SNS batinaša, već su ih ignorisali sve vreme. 

 Podsećamo vas da je ujedinjena opozicija za četvrtak zakazala novi protest na istom mestu, ali bez građana, već će se na tom protestu okupiti samo lideri opozicije. Oni su apelovali na građane da ostanu u svojim kućama , kako bi izbegli represije, hapšenja i druga kažnjavanja. 

Постави коментар

0 Коментари