SNS Aktivisti dele pakete pomoći i pritom slikaju najsiromašnije građane !


 Ovih dana aktivisti Srpske napredne stranke građanima dele pakete sa osnovnim životnim namernicama, ali da bi ste dobili ovaj paket, morate pristati da budete slikani kako vam ga uručuju.

 Za sada niko ne zna zbog čega aktivisti SNS-a ponižavaju najsiromašnije u ovom teškom trenutku i primoravaju ih na prisilno fotografisanje, ali se sumnja da će se kasnije te slike koristiti u predizborne i svrhe i za promociju Srpske napredne stranke.

 Kako saznajemo ,mnogo siromašnih porodica je i pored teškog života i nedostatka osnovnih sredstava za život , odbilo da pristane na ovaj čin ponižavanja i ucenjivanja i odbilo je da primi pakete. 

 Nekima su zbog ovog odbijanja upućene verbalne pretnje, a ima i onih koji su brutalno prebijeni, kao što je slučaj Aleksandra Petronijevića iz zlatiborskog sels Glolovo, koji je odbio da primi paket pomoći. Kako on kaže njega su napala i brutalno prebila braća Igor i Nikola Stojić u prisustvu SNS poverenika Đrođa Dabića iz Čajetine. Nakon ovog događaja, Aleksandar Petronijević je podneo prijavu protiv sve trojice pomenutih.

 Ono što je još gore i na šta ukazuju i mnogi opozicioni lideri, jeste to da SNS koristi državne resurse za samopromociju svoje stranke, na taj način što pakete koje su donirali privatnici, cetrni za socijalnu pomoć, crveni krst ili su iz državnih rezervi, predstavljaju kao svoju donaciju i na taj način vrše predizbornu kampanju u doba pandemije, a građane Srbije dovode u zabludu. 

 Dobro je poznato da se naprednjaci nalaze na svim klučnim pozicijama u skoro svim gradovima Srbije, te im je na taj način bilo vrlo lako da organizuju ovu samopromociju svoje stranke pred izbore.

Постави коментар

1 Коментари

  1. Nimalo iznenadjena ovim sramnim postupkom. Svi oni imaju fizicku snagu kad su udruzeni ali ne i mentalnu. Zloupotreba polozaja i i nizavanje gradjana. Dzukele, stidite se.

    ОдговориИзбриши