SRPSKA OPOZICIJA JEDINSTVENO ZA BOJKOT I POBUNU PROTIV REŽIMA - U ČETVRTAK U 18H PROTEST BEZ GRAĐANA !




 Iako su televizija Pink i  predsednik Aleksandar Vučić unazad nekoliko dana najavljivali kako će Srpska opozicija učestvovati na predstojećoj sednici i predstojećim izborima, opozicija ih je danas demantovala i najavila sasvim suprotna delovanja od onih koja su oni najavljivali.

 Srpska opozicija je danas zauzela jedinstveni stav da BOJKOTUJE predstojeću sednicu i predstojeće lažne izbore, a za četvrtak od 18h su najavili protest na istom mestu gde su se okupili i danas. 


 Na današnjoj konferenciji za medije obratili su se skoro svi lideri opzicije i zauzeli jedinstven stav oko BOJKOTA. Oni su za četvrtak od 18h najavili protest ispred skupštine , ali na taj protest nisu pozvali građane, čak suprotno od toga , zamolili su građane da ne izlaze i da ostanu u svojim kućama, kako bi izbegli represivne mere i hapšenja. 

 Srpska opozicija je najavila ove proteste zbog neustavnog proglašenja vanrednog stanja, zbog represivnih mera koje je režim sproveo nad narodom, ali i drugih neustavnih i nezakonitih radnji vlade tokom vanrednog stanja. 


Постави коментар

1 Коментари

  1. Postovani lideri opozicije, jasno nam je koliko ste satanizovani i onemoguceni u delovanju, ali molimo vas da se ujedinite!! jer drugacije ne vredi da setamo, lupamo u 20.05... Slusajte sta misli vecina nas koji smo protiv ovog rezima i koji zelimo da vi budete jednoglasni jer samo tako mozete uz nas-istomisljenike nesto da promenite, tj. da menjamo zajedno! Bez vaseg jedinstva samo tresemo praznu slamu. Zaboravite na pozicije i vase zelje za istim, UJEDINITE SE to je jedini nacin da izadjemo iz mraka i diktature. Ne mozemo vise da slusamo vase tuzakanje i primedbe na vlad.rezim- to lici na svadju 2 deteta-smesno je i tuzno. Hvala i srecno

    ОдговориИзбриши