Srbi najtolerantniji narod: Političari mogu da im rade šta god hoće i oni će i dalje da ćute i trpe pognute glave

 


 Nemački institut za društvene nauke "Europen Social Survey" koji se bavi anketiranjima i istraživačkim radom, nedavno je radio istraživanje na temu "tolerancija evropljana na socijalnu nepravdu", a konačni rezultat kaže da su Srbi ubedljivo najtolerantnija nacija u Evropi, a možda i u celom svetu.

 Dok se u Francuskoj, Engleskoj, Sloveniji i mnogim drugim evropskim državama neprestano održavaju demonstracije protiv globalističke vlasti i novih mera vezanih za korona virus, u Srbiji narod trpi i ćuti pognute glave.

 Bilo je mirnih pokušaja protestovanja ispred Narodne skupštine u Julu mesecu, ali je to režim brzo ugušio brutalnom primenom sile, gde su građani izubijani pendrecima i pohapšeni. Od tada pa sve do danas, gotovo da nismo imali ni jedan ozbiljniji protest protiv vlasti u Srbiji, a razloga za to ima i to na pretek. 

 

 



 Vlast u Srbiji se bahati na sve moguće načine, Srbijom vlada potpuni medijski mrak i jednoumlje. Nakon 30 godina višepartijskog sistema u Srbiji je ponovo uspostavljen jednopartijski sistem, a taj sistem je takav, da neodoljivo podseća na diktatorsku Severnu Koreju. 

 Posla nema, a i pored toga radnici se otpuštaju sa radnih mesta. Kaznena politika se pooštrava, struja, hrana i sve ostalo nikada nisu bili skuplji, puno je porodica koje jedva spajaju kraj sa krajem, ali i pored toga građani Srbije ćute i trpe pognute glave.

 Možda je problem u tome što se ljudi u Srbiji plaše, jer je režim stvorio sistem za "javno satanizovanje i čerečenje" svakoga ko se na bilo koji način pobuni protiv naprednog režima, (partije i bratije).
 
 I nije problem što trpe ti koji su navikli da trpe, da budu potčinjeni i poslušni, problem je što će trpeti i ispaštati naša deca, zato jer smo mi bili kukavice i obični srtašljivci, koji su pognuli glave pred diktatorskim režimom i nepravdom. 

 Da li je strah od stradanja i gubljenja svega opravdana u situaciji kada se više nema šta izgubiti, da li je došlo vreme da Srbin ustane iz blata i da kaže dosta je više ! Mi mislo da jeste, a vi ?

Постави коментар

0 Коментари