Izvršitelji će od građana Srbije prinudno naplatiti 500 MILIONA EURA neplaćene RTS pretplate !

 


 Privatni izvršitelji će početkom sledeće godine krenuti u prinudnu naplatu dugovanja za RTS pretplatu i od građana Srbije će naplatiti preko 500 miliona eura.

 Inače vrlo je neobično da se naprednjačka vlast odlučila da naplatu dugovanja za RTS pretplatu da u ruke privatnim izvršiteljima, ako se ima u vidu, da je njen predsednik Aleksandar Vučić, govorio da će se RTS pretplata naplaćivati samo preko njega mrtvog.

 Vučić je u svojoj predizbornoj kampanji najavljivao ukidanje RTS pretplate i govorio kako se njegova stranka zalaže za to. Ali izgleda da je to samo bio predizborni trik, sa kojim će pridobiti glasove naivnih građana.  

 I ne, neće 500 miliona eura biti jedino što će ivršitelji oteti od građana. Tih 500 miliona su samo dugovanja, koje građani navodno duguju RTS-u, a kada se krene sa prinudnom naplatom to dugovanje će se uvećati i do deset puta, jer će izvršitelji papreno naplatiti svoje usluge, pa su grube procene da će od građana biti oteto oko 5.000.000.000 eura. 

 Uz nove namete radnicima na internetu i gastarbajterima, zajedno sa ovom RTS pretplatom, napredna vlast će baš dobro napuniti državnu kasu, parama koje će oteti od naroda. 

Постави коментар

0 Коментари