PAZITE: "Oko Sokolovo " od danas kreće sa dranjem građana Beograda, koji nemaju gde da se parkiraju

PAZITE: "Oko Sokolovo " od danas kreće sa dranjem građana Beograda


 Kako je jutros na televiziji PINK najavio zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, od danas "Oko Sokolovo" kreće sa naplatom kazni svima koji se nepropisno parkiraju.

 Goran Vesić je najavio da će se od danas stati na put, kako on kaže "bahatim građanima" koji se nepropisno parkiraju i da će im kazne od komunalne milicije stizati na kućnu adresu.

 Vesić je čak nekoliko puta upotrebio izraz "bahati građani" i "bahati vozači" a jedino što je bahato i što smo mi uspeli da vidimo, jeste bahato ponašanje gradske vlasti, koja je komunalnoj miliciji, nabavila luksuzne džipove LAND ROVER DISCOVERY, koji se za tu namenu ne koriste ni u najrazvijenijim zemljama evrope i sveta.

 Vesić je do tačnina opisao kako će oni naplaćivati kazne i puniti gradski budžet, hvalio je "oko sokolovo", ali nije objasnio gde će da se parkiraju ljudi kada nema mesta na parkinzima. 

 Takođe nije objasnio kada će gradska vlast da reši taj problem sa nedostatkom parking mesta, ili pošto su sada nabavili "oko sokolovo" taj problem neće ni da rešavaju, kako bi mogli da deru "bahate građane" koji nemaju gde da se parkiraju zbog nesposobnosti gradske valsti.

Постави коментар

0 Коментари