NOVA OPOZICIJA: LDP, PSG, NS i SMS


  Srbija je samo na korak od dobijanja novog opozicionog bloka, funkcioneri LDP, PSG, NS i SMS se već danima dogovaraju oko formiranja koalicije, koja će kako oni kažu biti odgovor na formiranje "Udružene opozicije Srbije" koju uglavnom čine desničari i nacionalisti.

 Predstavnici ovih partija se već nekoliko dana dogovaraju oko formiranja ovog, novog opozicionog bloka, koji ne samo da bi bio alternativa vlasti, već i neka vrsta kontraže Udruženoj opoziciji Srbije.

 Iz LDP-a. kažu kako oni još od 2013 godine, govore kako je Srbiji potrebno ujedinjavanje liberala i demokratskih stranaka i da su oni spremni za pregovore sa svakim ko vidi LDP kao partnera.

 Iako se na spisku novog opozicionog bloka nalazi i NS , njen lider Zoran Živković kaže da je ovo apsolutno netačno i da njegova stranka nije vršila pregovore o formiranju koalicije sa LDP, PSG i SMS.

 Za sada je sigurno da je nekih razgovora na ovu temu bilo, ali da li ćemo zaista dobiti novi opozicioni blok, ostaje da vidimo u narednih nekoliko nedelja.

Постави коментар

0 Коментари