Vučić upravo rekao kako u Srbiji nema 5G mreže, na Telenorovom, VIP i MTS sajtovima tvrde drugačije


 Vučić je upravo u javnom obraćanju osudio jučerašnje demonstracije, koje su se dogodile u Beogradu, a pritom se osvrnuo i na 5G mrežu u Srbiji.

 Vučić je u svom obraćanju rekao, da je među sinoćnim protestantima bilo i onih koji protestuju protiv 5G mreže, koja zapravo u Srbiji i ne postoji.

 Isto ovo je rekao i Dragan J Vučićević, koji je jutros gostovao na televiziji PINK.

 Ipak, ako pogledamo na sajtu kompanije Telenor Srbija, možemo da vidimo, da su oni još odavno objavili da su u rad pustili svoju prvu 5G mrežu.

 Da bi ste se uverili da je sve ovo istina, možete da kliknete na link ispod i sami se uverite...
https://www.telenor.rs/sr/o-telenoru/novosti/novosti-i-saopstenja/telenor-pustio-u-rad-prvu-5g-baznu-stanicu/

 Pored Telenora, 5G mrežu poseduje i VIP , na čijem se sajtu jasno može videti da je jedan deo Beograda pokriven 5G mrežom.


 Pored ove dve mobilne mreže, na svom sajtu je objavio i MTS Srbija, da su oni jedna od prvih mobilnih mreža, koja je predstavila 5G mrežu i koja aktivno radi na njenom širenju. 

 I ovu informaciju, takođe možete da proverite na zvaničnom sajtu MTS Srbije... na ovom linku: https://mts.rs/Poslovni/Mobilna/Novo/Prvi-u-Srbiji

 Postavlja se logično pitanje, da li predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zna da u Srbiji postoji 5G mreža, ili jednostavno namerno govori neistine i samo želi da protestante predstavi kao neuke i neobrazovane ljude.

Постави коментар

0 Коментари