Vlast se uplašila naroda, pripremaju tajnu sednicu narodne skupštine u Sava Centru


 Kako tvrdi političar Saša Radulović vlast se očigledno uplašila naroda. U tajnosti, bez ikakvog obaveštavanja javnosti, vlast beži iz Narodne skupštine i priprema konstitutivnu sednicu FALSIFIKOVANE Skupštine u Sava centru. 

 Pominju se i sutrašnji dan, 28. jul i četvrtak 30. jul kao mogući datumi održavanja FALSIFIKOVNE Skupštine. Mala konferencijska sala u Sava centru se ubrzano priprema za to.

 Vlast je FALSIFIKOVALA ove izbore tako što je FALSIFIKOVALA zapisnike sa biračkih mesta. Vlast je za ove izbore prvo sebi obezbedila 20 satelit lista kojima je sakupila potpise i svima pokupila kontrolore, tako da osim DJB, drugih kontrolora nije bilo. To im je omogućilo da FALSIFIKUJU zapisnike i da ih popune bez obzira na sadržaj džakova sa biračkim materijalom. DJB je imao kontrolore na četvrtini biračkih mesta (ostali kontrolori su ili odlučili da bojkotuju izbore ili se plašili zaraze) i to je bilo dovoljno da otkrijemo i dokažemo FALSIFIKAT i pravno oborimo izbore.

 Vlast će pokušati da ovo bežanje od naroda opravda virusom. Interesantno je da kada su izvršili državni udar, protivustavno proglasili vanredno stanje 15. marta i zatvorili zdravu naciju u kućni pritvor, nije im palo na pamet da organizuju Skupštinu, recimo, u Sava centru. Kako će ovo sakrivanje od javnosti da prikažu, ostaje da vidimo.

Uprokos pravno oborenim izborima, vlast ima nameru da pravnim nasiljem legalizuje FALSIFIKAT. Baš kao i u vreme protivustavno uvedenog vanrednog stanja, svi mediji, cela opozicija, pravna struka, sve NVO koje finansiraju EU i Berlin gromoglasno ćute. Kao da je svima u interesu da vlast što pre konstituiše FALSIFIKOVANU Skupštinu i u njoj dobije ¾ FALSIFIKOVANIH poslanika.
DJB će organizovati protest i ispred Narodne skupštine i blokadu ispred i u Sava centru. Ovo kukavičko sakrivanje od naroda pokazuje da vlast priznaje da je FALSIFIKOVALA izbore, da ima čega da se stidi i da je primereno da FALSIFIKOVANI poslanici u tajnosti, kao lopovi, organizuju FALSIFIKOVANU Skupštinu. Tajnim bežanjem u Sava centar vlast priznaje da ova Skupština nije narodna, već falsifikovana. Ova FALSIFIKOVANA Skupština će morati i trajno da se premesti u Sava centar jer će je ispred Narodne skupštine i dalje čekati narod.

Постави коментар

0 Коментари