Kvota na Dr. Dariju Kisić Tepavčević da će postati ministarka samo 1,25


 Kako stvari stoje Dr. Darija Kisić će najverovatnije biti nova ministarka, kvote na nju su sa 1,50 pale na samo 1,25 što govori da je Kisićka već obezbedila mesto u Nemanjinoj 11.

 Iako Dr. Dariju Kisić i Dr. Predraga Kona, ovih dana optužuju na društvenim mrežama da su od građana Srbije krili broj zaraženih i mrtvih od covida-19, Darija Kisić je nikada bliža ministarskoj fotelji.

 Ova iznenadna vest da će Kisićka postati ministarka i nije previše iznenađujuća, ako se prisetimo njenih političkih izjava, kojih je u poslednje vreme bilo baš dosta.

 Svakodnevne konferencije za javnost i pisanje svih medija o Dariji Kisić za vreme epidemije , kao da su bili jedna velika promocija i priprema javnosti za ono što će se sada dogoditi, a dogodiće se da će najverovatnije na čelu Ministarstva zdravlja doći žena koja je veliki zagovornik obavezne vakcinacije i čipovanja. 

 Darija Kisić čak i ne krije da je član masonske lože , a njene veze sa farmaceutskom industrijom su dobro poznate svima. Ono što mežemo da očekujemo ukoliko se predviđanja kladionice ostvare , jeste obavezna vakcinacija, a za ostalo ćemo da vidimo.

Постави коментар

0 Коментари