Aleksandar Vučić se ruga građanima Srbije


 Nakon što su narodne poslanice PSS, Marinika Tepić juče i Ana Stevanović danas, obelodanile da je u Srbiji povećan broj obolelih od korona virusa Aleksandar Vučić je večeras izjavio da će SNS otkazati svoje predizborne mitinge jer je njemu navodno, bitnije zdravlje građana od politike.

 Ova večerašnja izjava predsednika Srbije je očigledno ruganje građanima Srbije, barem onom delu građana koji nisu za SNS i koji ne žele da idu na izbore , pod uslovima u kojima mogu da ugroze svoje zdravstveno stanje. 

 Jasno je da u predizbornim uslovima, gde čitava opozicija ne ide na izbore i gde vladajuća, napredna stranka drži sve medije pod svojom šapom , Aleksandru Vučiću predizborni skupovi nisu ni potrebni. A nisu mu potrebni , jer na izbore 21.Juna izlazi sam, protiv lažne opozicije i svojih sadašnjih koalicionih partnera. SNS u ovom trenutku faktički nema protivnika na ovim izborima, zbog toga je Aleksandar Vučić u mogućnosti , da iznosi ovako šaljive predloge kao što su odlaganje predizbornih mitinga, predloge koji u najmanju ruku vređaju inteligenciju građana Srbije.

 Nameće se logično pitanja , zbog čega Aleksandar Vučić ne odloži izbore, ukoliko ne postoje zdravstveni uslovi za njihovo održavanje i ukoliko se on zaista više brine za zdravlje građana, nego za politiku. 

 Naravno da Aleksandar Vučić neće odložiti izbore i naravno da se Aleksandar Vučić ne brine za zdravlje građana Srbije. Zbog toga će 21. Juna, građani koji podržavaju SNS i ostale stranke iz naprednjačke koalcije, izaći na lažne izbore i ugroziti svoje zdravlje , jer je politika Aleksandru Vučiću, važnija od zdravlja građana.

Постави коментар

0 Коментари