IMAMO MI PARA: Privremena vlada Kosova isplaćuje nezaposlenima tri puta po 130 eura i svima drugima po 130 eura !


 I dok se pojedini građani Srbije raduju pomoći od 100 eura i govore kako je Vučić najbolji predsednik, za to vreme privremena vlada otetog Kosova , svim građanima Kosova isplaćuje pomoć od 130 eura, a oni koji su nezaposleni primiće tu pomoć čak tri puta.

 Iako je Vučić tvrdio kako imamo mi para i kako smo najjači u regionu a i šire. Ispalo je, da je nelegalna Kosovska vlada ipak jača od naše, jer oni svojim građanima isplaćuju po 130 eura pomoći, a pritom je strogo zabranjeno političarima da se hvale davanjem tom pomoći. Na njihovoj televiziji je samo nekoliko puta objavljeno kada će početi isplata, a čak su i to objavili zvanični spikeri, dok se političari nisu oglašavali i pričali o tome. S druge srtane u Srbiji naprednjaci su se na sva usta i na svim kanalima javno hvalili kako oni daju građanima pomoć. 

 Sem osnovne pomoći od 130 eura koju će na Kosovu primiti svi građani, nezaposleni građani će primiti ovu pomoć čak tri puta, tj. oni će za tri meseca dobiti 390 eura pomoći od Kosovske vlade. 

 Po svemu sudeći Kosovska privremena i nelegalna vlada je daleko sposobnija od ove naše naprednjačke vlade i svojim građanima je obezbedila daleko više nego naša vlada, ali se zato daleko manje hvalila davanjem te pomoći.


Постави коментар

0 Коментари