SKANDALČINA: POSLANICI SNS-a PREDVODILI KRIMINALCE SA BAKLJAMA ZA VREME POLICIJSKOG ČASA !


 Sinoć se mislilo da iza divljanja za vreme policijskog časa , stoje par desetina huligana i kriminalaca, ali se ispostavilo da je istina još skandaloznija... Jer su u međuvremenu isplivali dokazi da iza sinoćnog divljanja stoje lično poslanici SNS-a !

 Očigledno da su lideri SNS-a veoma uzdrmani jer su svesni da im se bliži kraj, pošto su videli da se narod pobunio protiv njihove tiranije i diktature, oni su rešili da uzmu stvar u svoje ruke, zaprete narodu i iskažu svu svoju bes i očaj.

 Tako su sinoć neki poslanici SNS-a , sa nekoliko desetina maloletnih delikvenata, koje su očigledno obmanuli svojim lažima, sa krovova zgrada puštali pesmu Đilase lopove i palili baklje i druga pirotenhička sredstva, tokom policijskog časa i vanrednog stanja. 

 Jedan od SNS poslanika čiji se snimak širi društvenim mrežama i koji je predvodio nekoliko desetina maloletnih delikvenata je Vladimir Đukanović široj javnosti poznat pod nadimkom ĐUKA IZ BEOGRADA ☺☺☺



 Režimska Televizija PINK širi lažne vesti i laže građane Srbije

 Režimska televizija PINK je i ovaj put , kao po običaju širila lažne vesti i umesto prave istine, građanima Srbije prenosila lažnu sliku o ovom događaju. Televizija PINIK je objavila da su građani Srbije dali podršku predsedniku Vučići, iako se iz priloženih dokaza vidi, da se ne radi o građanima Srbije već o SNS poslanicima i par desetina maloletnih delikvenata i kriminalaca , koji su probali da zaplaše narod. 

Постави коментар

2 Коментари

  1. Djilas jeste lopov ali u cemu je razlika izmedu ostalih ? Zeli ponovo vlast ? Paa cekaj Ovima josh nije dosta , oni spadaju u postene ... to se ne napusta + Vlast ... ljubav beskrajna ali lopovi su svi . Dok ima naroda omace koga da globe a posle u svoje vilice ili u zatvor . Trebace vechi zatvor i Prinudni rad za vecinu sa zenama i NVO aktivistima . Zasto nemamo Sibir :(

    ОдговориИзбриши
  2. A sto su oni kriminalci a zute lopuze nisu kad za vreme vanrednog stanja okupljaju se ispred narodne skupstine,lazovcine!!!!

    ОдговориИзбриши