NAPREDNJACI POLUDELI: Pogledajte šta su sada uradili - POSLALI SVOJE STARIJE ČLANOVE DA PROVOCIRAJU OPOZICIJU !


 Srpska napredna stranka je posle sinoćnog napada na građane Srbije, šok bombama i topovskim udarima, večeras napravila novi skandal. Oni su večeras, poslali nekolicinu svojih starijih članova SNS-a na skup opozicije, kako bi vređali i psovali lidere opozicije i na taj način pokušali da izazovu nemire i haos.

 Očigledno je da su naprednjaci poludeli i da žele da izazovu nemire i podelu među ljudima u Srbiji, a to sve čine samo iz razloga kako bi i dalje ostali na vlasti, jer je jasno da građani Srbije više ne podržavaju srpsku naprednu stranku.


REŽIMSKA TELEVIZIJA PINK PONOVO LAŽE NAROD

 Ovaj protest Srpske opozicije, ispratila je i režimska televizija PINK. Naravno oni su govorili sve najgore o liderima opozicije, širili lažne vesti, sa ciljem da izazovu mržnju i sukobe na ulicama Beograda. Televizija PINK je protest UJEDINJENE SRPSKE OPOZICIJE nazvala LJUDI KOJI KRŠE POLICIJSKI ČAS, iako su znali da se radi o protestu Srpske opozicije. 

 Kasnije su u javnost, preko svojih vesti, plasirali "lažnu vest" da su lideri opozicije napali jadne penzionere, što se naravno nije desilo. Inače ovo je dobro poznata taktika kojom se već duže vreme služi SNS, kada opozicija zakaže neki protest, oni pošalju žene da galame i padaju u nesvest, a onda režimsko smeće zvano PINK , objavi kako je opozicija napala jadne žene. Ovog puta to nisu bile žene, već stariji članovi SNS-a koje je televizija PINK predstavila kao penzionere. 

 Najsmešnije od svega je kada je režimsko, ružičasto smeće, objavilo kako jadni penzioneri ne mogu da se prošetaju jer im smeta opozicija. PINK je objavio ovu NEBULOZNU vest, iako je svima jasno da se ne radi o penzionerima, već o članovima SNS-a, jer zamislite scenu gde penzioner šeta, naiđe na Đilasa i Boška i iz džepa izvuče SRPSKU ZASTAVU koju je eto uvek nosi sa sobom kada ide u šetnju. A inače penzioneri isključivo šetaju ispred narodne skupštine i nigde više... ☺☺☺

 Režimska televizija PINK je očigledno postala fabrika "lažnih vesti" i instrument za širenje mržnje, a sasvim sigurno su dotakli samo dno kada su u pitanju FAKE NEWS

Постави коментар

1 Коментари

  1. Овај који држи заставу има 50 година и стоји у прекршају ЗАБРАНЕ КРЕТАЊА од 18 часова на сред булевара. Њему се Сергеј обратио лично, јер га је прозивао да није платио саобраћајну казну, да ли ће он да плати казну за кршење "полицијског часа" и ометања саобраћаја јер стоји на сред улице.

    ОдговориИзбриши