PINK, IFNORMER i ostali režimski mediji LAŽU - SZS ne ide na izbore - Opozicija priprema veliku stvar u naredna 2 dana !



 Svi režimski mediji juče su preneli "lažnu vest" da će Srpska opozicija okupljena u SZS, izaći na Vučićeve lažne izbore.

 Nakon što je juče počela ova lažna, propagandna kampanja , oglasili su se i brojni lideri SZS i demantovali ove lažne vesti, koje šire režimski mediji predvođeni PINK televizijom.

 Nakon što su režimski mediji objavili ovu vest, nju je prokomentarisao i sam predsednik Aleksandar Vučić, naravno na televiziji PINK u jutarnjem programu. 

 Prvi koji se hitno obratio povodom ove lažne vesti sa PINKA-a, bio je predsednik stranke Slobode i pravde Dragan Đilas. Dragan Đilas je rekao da je na sednici SZS nije bilo ni reči o izlasku na Vučićeve lažne izbore i da niko to nije ni pomenuo, tokom jučerašnje sednice SZS.

 Dragan Đilas je rekao da Savezu za Srbiju ne pada na pamet  da izlazi na nameštene izbore, a pogotove ne posle vanrednog stanja, pandemije, dva meseca zatvora i straha za svoj život koji su preživeli građani Srbije.  

Sve što govori Vučić, Pinkovi i Informeri je laž. Istina je da će srpska opozicija, jedinstvenija nego ikad u naredna dva dana izaći sa dve konkretne stvari: 

 1. Jedinstvenim stavom oko učešća na sednici Skupštine koja će biti posvećena neustavnom uvođenju vanrednog stanja i haotičnim i često besmislenim odlukama Vlade Srbije.

2. Koracima koje ćemo zajedno preduzeti u borbi za slobodu koja je prekinuta pandemijom koronavirusa. Pozivamo sve oni koji su u ovih 45 dana dodatno uvideli u čijim su rukama naši životi i budućnost Srbije, da nas u toj borbi podrže - rekao je Đilas.





SRPSKA OPOZICIJA JEDINSTVENA, BOJKOT OSTAJE: "Nećemo na Vučićeve lažne izbore! Za sednicu Skupštine planiramo dve mogućnosti"



"Na jučerašnjoj sastanku celokupne srpske opozicije nije bilo ni jednog momenta reči o vraćanju u Skupštinu Republike Srbije niti o učešću na lažnim izborima koji su raspisani i koje vlast, po svemu sudeći, planira da nastavi tokom juna ili jula", saopštio je Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović, koji je neformalni predsedavajući sastanaka srpske opozicije.

“Na jučerašnjoj sednici potvrđeno je puno jedinstvo celokupne srpske opozicije i glavna tema sastanaka bilo je saopštavanje stavova povodom neustavnog uvođenja vanrednog stanja, zloupotrebe tako uvedenog vanrednog stanja kroz gušenje medija i zatvaranje nepodobnih građana. U tom smislu dogovoreno je zajedničko obraćanje predstavnika srpske opozicije u ponedeljak i dogovor oko saopštavanja tog stava u danu održavanja sednice Narodne skupštine Republike Srbije, na kojoj bi se razmatrilo potvrđivanje neustavno uvedenog vanrednog stanja”, navodi se u saopštenju, koje je potpisao Janko Veselinović.




Постави коментар

0 Коментари