Brutalan govor Saše Radulovića u narodnoj skupštini - razbio naprednjaka oni ga psovali i dobacivali !


 Narodni poslanik i predsednik DJB Saša Radulović ,danas je u narodnoj skupštini održao govor o neustavno proglašenom vanrednom stanju u kojem je građane podsetio, na sve što su protivzakonito uradili Aleksandar Vučić, Maja Gojković i Ana Brnanić u poslednjih 45 dana.

 Za vreme držanja govora, Sašu Radulovića su sve vreme vređali i dobacivali mu poslanici SNS-a, SRS-a i SPS-a. Saša Radulović je izneo niz dokaza o neustavnom proglašavanju vanrednog stanja, a Ani Brnabić, Aleksandru Vučiću i Maji Gojković je poručio da će krivično odgovarati za kršenje ustava republike Srbije.




Постави коментар

3 Коментари

  1. Одговори
    1. Podržite ovog čoveka ljudi/ ako ste/
      Da već jednom krene napaćenoj zemlji

      Избриши
  2. Ponovo moram da pišem komentar. Podrška Saši Raduloviću i molba da pomogne u pravnom procesuiranju sinoćnjeg divljanja SNS batinaša u četiri Beogradska naselja i u Nišu. Ljudi su zvali miliciju ali milicija nije postupala. Bukvalno su pustili kerove na narod. SNS batinaši su se nesmetano kretali ulicama Beograda i Niša naoružani bakljama i razglasom. Palili su kao Neroni. Milicija nije reagovala. Ova teroristička akcija najavljena je iz Skupštine. Mi ćemo nastaviti mirne građanske proteste. SNS bagra ne može da nam uđe u stanove. Oni pokušavaju da izazovu sukobe. Da krv legne na ulice Beograda. Neće im poći za rukom. Boli ih masovnost i partijska neopredeljenost građanskog protesta. Zato prozivaju i prizivaju Đilasa. Hteli bi da umanje brojnost naših šerpi ali neće moći. Mi nastavljamo. Tražimo alternativne medije. Da čujemo šta ko ima da kaže bez prisustva odvratni SNS i SPS poklapača od kojih ne može da se dođe do reči. Tek tada ćemo izaći na izbore. Nek se čuje prazna srpska šerpa.

    ОдговориИзбриши