Vulin: Napad na Vučića kamenjem u Srebrenici naziva organizovanim atentatom !


 Svi smo mi od Aleksandra Vulina navikli da priča nebuloze, da se oblači u crne uniforme i nindža odela, ali ovaj put je prevazišao sva naša očekivanja.
Vulin je u jutarnjem programu na pinku, mrtav hladan postavio pitanje od krucijalnog značaja za državu Srbiju: Ko je pokušao atentat na Aleksandra Vučića u Srebrenici ?
Na ovo mentolsko pitanje može mu se dati samo mentolski odgovor: Aleksandra Vučića su u Srebrenici napale babe, kamenjem i motkama. Znači Aleksandre Vuline , sve se to desilo spontatno i nije bilo pripremano niti organizovano, jednostavno su babe rešile da kamenuju našeg predCednika jer im se nije svideo.
A, kada se malo bolje zapitamo… koji će on curac (ovo „c“ sam namerno pogrešio da ne bih morao da napišem kurac) u Srebrenici ?
A još mentolskije od tvog pitanja „ko je hteo da rokne Vučića u Srebrenici“ je tvoj zaključak, da je on PRVI MEĐU SRBIMA, u čemu je on prvi među nama, to znaš samo ti i niko drugi u Srbiji.
Da mi više ne bismo pisali nebuloze , pogledajte ovaj debiloumni video i prasnite u smeh ili u plač , kako kome odgovara.

Постави коментар

0 Коментари