Anonimna krivična prijava protiv predsednika opštine Ćuprije Ninoslava Erića, tužilaštvo proverava navode !


Naš portal je došao do saznanja da je protiv predsednika Ćuprije Ninoslava Erića, Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, podneta anonimna krivična prijava u kojoj ga optužuju za brojne mahinacije i krađu novca iz opštinske kase. Više javno tužilaštvo “navodno“ proverava navode iz prijave, ali se za sada ne oglašava.

Predmet: krivična prijava
Poštovani tužioče, ovim putem Vas obaveštavamo da smo došli do saznanja da se u Opštini Ćuprija već duže vreme pljačka novac nas građana Ćuprije. Naime u proteklih pet godina radilo se asfaltiranje i uređenje ulica u selu Isakovo oko seoske crkve.
Izvođač radova je bio JKP Ravno Ćuprija. U vreme izvodjenja tih radova paralelno su se asfaltirala i tri dvorišta i to: Krkić Vladana 300 m2, Truić Alekse 500m2,i Nikolić Mikice 300m2.Vrednost tih dodatnih radova su prema našim informacijama plaćeni u kešu 28000 eura.

Novac je dat gospodinu Dejanu Ristiću direktoru JKP Ravno Ćuprija koji je venčani kum predsednika opštine Ninoslava Erića. Osnovano se sumnja da je deo novca dat predsedniku opštine Ninoslavu Eriću jer bez njegovog znanja ništa u ovoj opštini ne moze da se uradi. Molimo Vas za hitnost u postupku.

Постави коментар

0 Коментари