Premijerka optužila N1 za lažno izveštavanje, a gomila režimskih medija svakog dana laže za račun SNS-a

 

Premijerka optužila N1 za lažno izveštavanje, a gomila režimskih medija svakog dana laže za račun SNS-a

 Premijerka Srbije Ana Brnabić je na jučerašnjoj vanrednoj konferenciji za novinare, koja je sazvana samo sa ciljem da se diskredituje rad televizije N1, optužila televiziju N1, da širi lažne vesti.

 I dok gomila režimskih medija, poslednjih 9 godina bezočno laže i spinuje u korist Srpske Napredne Stranke, premijerki Ani Brnabić to ne smeta, ali joj zato smeta jedina slobodna televizija N1.

 Na televiziji PINK se danonoćno organizuju čitave kampanje u kojima se dovode kojekakvi "stručnjaci" i "analitičari", a koji spinuju i lažu, hvaleći naprednjačku vlast, a napadajući i satanizujući lidere opozicije i svakog drugog protivnika režima.

 Postoje bezbroj primera u kojima su režimski mediji sa nacionalnom frekfencijom brutalno lagali i spinovali, pokušavajući da sakriju gomilu režimskih afera. 

 Premijerka Srbije Ana Brnabić nikada do sada nije sazvala vanrednu sednicu u kojoj bi opomenula te režimske medije da prestanu sa lažnim izveštavanjem građana Srbije i da prestanu sa širenjem lažnih vesti. Nije i neće nikada, jer premijerki odgovaraju laži koje idu u korist naprednjačkog režima, ali joj jako smeta istina koju bi da suzbije i ućutka, kako bi oni mogli neometano da nastave da lažu.

 Premijerka Ana Brnabić  je i sama učestvovala u širenju laži i lažnom izveštavanju građana preko medija sa nacionalnom frekfencijom, a podsećamo vas na jednu od njih.

 Premijerka Srbije Ana Brnabić je tokom prošlogodišnjih demonstracija, gostujući na televiziji PRVA izjavila da policija na mirnim demonstracijama nije ispalila ni jedan jedini suzavac, već da su građani ispaljivali te suzavce na policiju.

 Ovom gnusnom laži koju je iznela premijerka Srbije, pozabavio se i Istinomer, firma koja se bavi proverom vesti i činjenica, pa je ovu izjavu premijerke označila kao lažnu vest.

 Premijerka je ovu laž izrekla iako postoje na stotine snimaka na kojima se jasno vidi kada policija ispaljuje suzavce na narod, ali naravno nju za to nije briga, jer su ovu njenu izjavu preneli svi režimski mediji u cilju lažnog obaveštavanja građana, a u korist SNS-a i radi prikrivanja istine i represije nad građanima od strane režima.

 Prema tome, više je nego jasno da su naprednjaci poslednji koji bi nekoga, trebalo da optuže za širenje lažnih vesti, jer su oni i njihovi mediji, bukvalno fabrika laži i spina.

 

Постави коментар

0 Коментари