NAPREDNJACI U STRAHU: Vladika Grigorije će oduvati Vučića na sledećim izborima

 

NAPREDNJACI U STRAHU: Vladika Grigorije će oduvati Vučića na sledećim izborima

 Najava Vladike Grigorija o mogućem ulasku u politiku je u vladajućoj naprednoj srtanci napravila pravu pravcatu paniku i opštu pometnju.

 Iz Srpske Napredne Stranke dobro znaju da je vladika Grigorije čovek protiv koga Aleksandar Vučić, ali ni bilo ko drugi od naprednjaka, nema nikakve šanse i zbog toga su se odmah dali u njegovo blaćenje.

 Prvo se oglasila premijerka Ana Brnabić, koja je u podrugljivom i ironičnom tonu izjavila, kako će na sledećim izborima pobediti vladika Grigorije i Marinika Tepić. Naravno premijerka je htela da se naruga, ali nije ni svesna koliko u njenoj ironičnoj izjavi ima istine i da, mi se u potpunosti po prvi put slažemo sa njom, Grigorije ne da će pobediti Vučića, nego će ga oduvati sa političke scene. 

 Odmah se oglasio i poslanik SNS-a Vladimir Đukanović koji je na Pinku negodovao što se eto vladika Grigorije drznuo da uđe u politiku. Đuka reče i ostade živ, da ako vladika Grigorije hoće u politiku onda ne može da bude vladika. 

 Đuka ni tu nije stao već je nastavio sa svojim željama, te je u nastavku rekao, da ako se vladika Grigorije bude kandidovao na izborima, pa na njima izgubi, kasnije ne može da se vrati da bude ponovo vladika i obavlja svoje osnovno zanimanje za koje se školovao. 

 Inače Vladimir Đukanović trenutno obavlja tri funkcije. On je ujedno, narodni poslanik, član visokog saveta sudstva i advokat, ali očigledno da pravila koja nameće drugima, za njega ne važe. 

 Napadi na vladiku Grigorija su se nastavili i na drugim režimskim medijima, ali tome ne treba pridavati veliki značaj, jer se od naprednjaka koji su skloni lažima i takozvanoj spin-politici, ništa drugo nije moglo ni očekivati.

 

Постави коментар

0 Коментари