Naprednjaci primaju još 150 komunalnih policajaca u Beogradu (ZA NAŠU DECU)

 



Naprednjaci primaju još 150 komunalnih policajaca u Beogradu (ZA NAŠU DECU)

  Grad Beograd je raspisao konkurs za još 150 komunlanih policajaca, jer ovi koji trenutno rade ne mogu da postignu da dovoljno globe i kažnjavaju narod.

 Samo najbolji Srpski sinovi i kćeri mogu postati komunalni policajci, naravno nije dovoljno samo da budete bezočni, drčni i bahati, morate da budete i odani Srpskoj Naprednoj Stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću.

 Za prijem u Komunalnu Miliciju trebaće Vam izvod iz matične knjige rođenih, potvrda o završenom srednjem obrazovanju i naravno nezaobilazna članska kartica Srpske Napredne Stranke. 

 Zapravo kada malo bolje razmislimo potvrda o završenoj srednjoj školi vam i nije baš toliko obavezna, ali bez članske kartice SNS-a, nemate ni teoretske šanse da budete primljeni.

 Pored ove dokumentacije potrebno je i da ste imali volonterski rad u nekom od gradskih odbora SNS-a. Da ste po gradu lepili plahate, da ste hvalili našega Acu i da ste svakodnevno pljuvali po tajkunima, naročito po onom tajkunu Draganu Đilasu. 

 Ako ste sa čitanjem ovog teksta stigli do ovde i ako mislite da je ovo neka šala, znajte da nije. Sve ovo što smo napisali je istina i konkurs za novih 150 komunalnih policajaca je raspisan. 

Постави коментар

0 Коментари