SKANDALOZNO: Naprednjaci ponovo zloupotrebljavaju maloletnu decu u političkim spotovima REM ĆUTI (VIDEO)

 



 Televizija Pink i još nekoliko režimskih medija su jutros, u nekoliko navrata emitovali skandalozni politički spot Srpske Napredne Stranke, u kojem su u političke svrhe i za račun ove partije zloupotrebljena maloletna deca.

 SNS je i ranije zloupotrebljavala decu u političke svrhe. Podsećamo Vas na njihov predizborni spot koji je zbog pritiska i pobune javnog mnjenja zabranjen. 

 Ipak, sada je situacija u REM-u daleko drugačija, Slobodan Cvejić je pre nekoliko dana podneo ostavku na mesto člana saveta REM-a, a sada je tamo glavna Olivera Zekić koja se u svim javnim nastupima otvoreno stavlja na stranu SNS-a i Aleksandra Vučića.

 Sada je malo verovatno, da će i ovog puta doći do zabrane ovog skandaloznog političkog spota, u kome se zloupotrebljavaju deca od strane vladajuće stranke.

 Sem što se u ovom spornom političkom spotu koriste i zloupotrebljavaju maloletna deca u političke svrhe, u spotu se građanima prikazuje lažno stanje u zemlji, tako što se u spotu Srbija prikazuje kao najjača i ekonomski najmoćnija zemlja u evropi, a zasluge za to se pripisuju, kome durgom nego Aleksandru Vučiću.


Постави коментар

0 Коментари