Samo par dana nakon što je došla na čelo REM-a, Olivera Zekić najavljuje udar na televiziju N1

 

Samo par dana nakon što je došla na čelo REM-a, Olivera Zekić najavljuje udar na televiziju N1

 Samo par dana nakon što je Olivera Zekić postavljena na čelo REM-a, ona je najavila obračun sa nezavisnom televizijom N1.

 Olivera Zekić govori kako je REM, čiji je ona sada predsednik, nezavisna organizacija koja se bavi kontrolom medija i koja deluje samostalno bez mešanja u politiku. Ipak, Olivara Zekić je javno u više navrata kritikovala i napadala opoziciju, dok je sa druge strane podržavala vladajuću Srpsku Naprednu Stranku i njenog predsednika.

 Podsetićemo Vas i na njen skorašnji apel da se REM-u dozvoli da bez odluke sudova kažnjava svaki medij u Srbiji koji u bilo kakvom negativnom kontekstu spomene Aleksandra Vučića. 

 Nakon ovog njenog nedemokratskog i totalno diktatorskog apela, da joj se u ruke da korbač sa kojim bi kažnjavala sve nezavisne medije u Srbiji, ona na neobjašnjiv način dolazi na čelo REM-a, a kao što moežemo da vidimo, samo nekoliko dana nakon što je postala predsednik REM-a, kreće u obračun sa nerežimskim, slobodnim televizijama.

 Svi dobro znamo kako i na koji način je Olivara Zekić došla na funkciju na kojoj se sada nalazi. Naprednjački režim želi da ugasi i poslednju nezavisnu i slobodnu televiziju u Srbiji i da konačno imaju stopostotnu kontrolu svih medija u Srbiji. 

 Ne bi nas začudilo da naprednjački režim uvaži nedavni apel Olivare Zekić, pa da REM-u daju mogućnost da medije u Srbiji kažnjava bez sudskih odluka, onako naprednjački "po kratkom postupku".

 I tako dok Olivera Zekić sa jedne strane najavljuje kontrolu i pritisak na nezavisnu televiziju N1, sa druge strne toleriše režimske medije poput televizije PINK koja ima nacionalnu frekfenciju i koja se sa tom nacionalnom frekfencijom otvoreno stavila u službu Srpske Napredne Stranke, a u svojim vestima svakodnevno i na najgori mogući način vređaju lidere opozicije i svakog drugog ko se usudi da se suprostavi naprednom režimu.

Već je dokazano da je televizija PINK u više navrata plasirala lažne vesti i da je lažnim izveštavanjem obmanjivala građane Srbije, a sve za račun Srpske Napredne Stranke, ali to nije problem za REM i Oliveru Zekić, jer je ona tu da svojim bičem zamahne samo po nezavisnim, nerežimskim medijima koji odbijaju da se povinuju režimu i prestanu sa istinitim izveštavanjem građana.

Постави коментар

1 Коментари

  1. taj njen bič ima dva kraja pa može i ona da ga oseti.Ušla je ponovo u REM a pogotovo navodno izabrana za predsednika, pod veoma sumnjivim okolnostima, koje moraju da se preispita ju i revidiraju, tako da ona još uvek nije ni član i ni predsednik Rema.Ona to još uvek može da mašta.

    ОдговориИзбриши