Naprednjaci uvode novo krivično delo: Napad na psihički integritet i spokojstvo člana porodice visokih državnih funkcionera

 


 Verovali vi ili ne, Srpska napredna stranka će danas  dati predlog da se u Krivični zakonik ubaci novo krivično delo koje će se zvati: "Napad na psihički integritet i spokojstvo člana porodice visokih državnih funkcionera".

 Ovo novo krivično delo će biti dodato u delu; "Krivičnih dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Republike Srbije". Ovo u pratktično znači, da ako neko bude kritikovao rad predsednika Srbije, ili nekog drugog visokog funkcionera vlasti i njegov sin ili ćerka se zbog toga uznemire i osete nespokojno, taj neko će načiniti krivično delo, koje se goni po službenoj dužnosti i za to krivično delo će odgovarati. 

 Pošto režimski mediji, PINK, Informer i slični, skoro svaku političku kritiku protiv naprednjačke vlasti i predsednika Aleksandra Vučića, prikazuju kao napad na njegovu porodicu, sigurni smo da će policija i tužilaštvo imati pune ruke posla.

 Uvođenjem ovog novog, možemo slobodno reći "debilno retardiranog" zakona, će biti udaren pečat, na već ogoljenu diktaturu koja postoji u Srbiji, a sloboda mišljenja i pravo na slobodu govora će biti totalno ukinuti. 




Постави коментар

0 Коментари