Vladimir Đukanović osudio medijski linč Ace Lukasa, zbog vređanja novinarke Žakline Tatalović

 


 Nakon što je folk pevač Aca Lukas u Nedelju, na televiziji PINK, u emisiji HIT TVIT na najgori mogući način, izvređao, pre svega jednu ženu, a tek potom novinarku, Žaklinu Tatalović, na društvenim mrežama je krenula osuda tog njegovog postupka.

 Veliki broj ljudi je stao u odbranu novinarke Žakline Tatalović i osudio nepristojno ponašanje Ace Lukasa. Bilo je različitih komentara, od onih da ne priliči muškarcu da tako vređa jednu ženu bez ikakvog razloga, do onim malo oštrijih. 

 Neki su čak ovaj neslavni ispad Ace Lukasa protumačili kao "šlihtanje" Aleksandru Vučiću i naprednjacima, jer se zna da novinarka Žaklina Tatalović Vučiću uvek postavlja nezgodna pitanja, na koje on ne ume da odgovori.

 I tako dok je trajala osuda Ace Lukasa na društvenim mrežama, oglasio se i visoki funkcioner SNS-a, Vladimir Đukanović, koji je javno na svom twitter nalogu osudio, kako on kaže "medijski linč" Ace Lukasa. 




 Sećamo se da je upravo Vladimir Đukanović pre nekoliko godina javno optuživao lidere opozicije za "nasilje nad ženama" to je inače bila i zvanična kampanja SNS-a na svim režimskim medijima, sada imamo situaciju da Vladimir Đukanović staje u odbranu čoveka koji vrši nasilje nad jednom ženom. 


 

Постави коментар

0 Коментари